2012.05.14. 18:30 – mista

Jumanji – Azealia Banks új száma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hamarosan megjelenik a csajfronton az idei év egyik legnagyobb reménységének kikiáltott Azealia Banks 1991 című kislemeze, aminek egyébként már úgy egy hónapja ki kellett volna jönnie, de végül elhalasztották és még dolgoztak rajta egy kicsit – és így legalább azt is sikerült összehozni, hogy a kisasszony születésének évéről elnevezett anyag májusban jelenjen meg, éppen amikor Azealia betölti a 21-et, és már az USA legszigorúbb államaiban is bárhol tisztességesen berúghat. Mindez azonban úgy tűnik, nem elég Azealiának, úgyhogy a napokban a SoundCloudon egy vadonatúj számot is megosztott a világgal (a korábbi, Diplo közreműködésével készült Fuck Up The Fun itt található), de nem ám a közelgő kislemezről, hanem egy valamikor a nyárra esedékes új mixtape-ről, ami a Fantastic, míg a róla kihozott új dal a Jumanji címet viseli és a lapozás után máris meghallgatható.

Azealia Banks első nagylemeze egyébként az eddigi tervek szerint szeptemberben jelenik majd meg Broke With Expensive Taste címmel, akinek pedig mindez nem lenne elég, az annak is örülhet, hogy Azealia hamarosan M.I.A. Bad Girls című számának remixében is szerepel majd egy másik szintén fiatal amerikai rappercsaj, Rye Rye, valamint közöttük jócskán hiphop-nagyasszonynak számító Missy Elliott társaságában. (Azért szép kis négyes, nem? Már alig várjuk.)

Az alábbi szám producerei Hudson Mohawke és Nick Hook voltak, előbbiről legutóbb a múlt héten a Björk-remixek kapcsán írtunk.


hiphop hír mia missy elliott hudson mohawke rye rye azealia banks



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása