2012.05.24. 10:00 – Lángoló Gitárok

Albarn leállította az új Blur-album munkálatait, William Orbit kiakadt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az egy dolog, hogy Damon Albarnon a rajongók mostanában nem nagyon tudnak eligazodni, hiszen össze-vissza beszél, hogy mi lesz a Blurrel a londoni olimpia záró eseményén adott nagykoncertjük után, de a zenész most már ott tart, hogy zenekarának tagjai, és a neves producer, William Orbit sem nagyon értik, mit is akar. Mint arról már korábban, még a huzavona megkezdése előtt írtunk, a Blur idén év eleji újraaktiválódása után felröppent a hír, hogy a zenekar Orbit közreműködésével készíti legújabb albumát. A munkálatok egy darabig rendben is zajlottak, mindenki boldog volt és elégedett (legalábbis ezt jön le Orbit Twitterét olvasgatva), aztán egyszer csak Albarn gondolt egyet és leállította az egész munkát, meglepve ezzel mind a producert, de még a zenekar többi tagját is.

Mindez körülbelül három hete történt, tehát nagyjából akkor, amikor Albarn a sajtóban elkezdett nyilatkozgatni a Blur végéről, Orbit pedig mindezen meglehetősen kiakadt, és most az NME-nek nyilatkozva számolt be az esetről. A lap azt is megemlíti, hogy Orbit még márciusban egy rajongó kérdésére reagálva azt írta a Twitterre, hogy Albarn bármilyen briliáns és tehetséges, valójában meglehetősen szarul viselkedik a zenekar többi tagjával. Mindez az egész persze ismét felveti a kérdést: Albarn tényleg naponta váltogatja hangulatát és ennek megfelelően hozzáállását zenekaraihoz (a Gorillazzal is hasonló tökölést ad elő egy ideje, ugye), vagy mindezt csak jól megfontoltan a minél nagyobb felhajtás érdekében csinálja a zenekar nyári koncertjei előtt.


pop rock hír damon albarn blur william orbit



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása