2012.05.25. 10:20 – KirschAndrás

Anneke a Club 202-ben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Annekevangiersbergen.jpgAnneke Van Giersbergen már a Gathering tagjaként is olyan mosollyal bírt, melynek láttán egy vadalma expresszvonat elé vetette volna magát szégyenében. A szépséges énekesnő azonban idővel boldog családanyává avanzsált, így egyre kevésbé volt hitelesen előadni olyan siratókat, mint az Amity vagy az Alone. Air című első szólólemeze – mely még Agua De Annique néven jelent meg – még alig-alig tért el egykori zenekara ábrándozós, pszichedelikus világától. Az In Your Room hallatán azonban még azok a gót hercegek is hajlamosak voltak kitérni a hitükből, akik korábban rózsaszirommal szórták volna tele Anneke ágyát egy zalakarosi wellness hétvégén. Tudniillik, egy felszabadult poplemezt tett le az asztalra, melyen nyoma sem volt átszellemült, könnyfakasztó dallamoknak. Everything Is Changing című legutóbbi albuma azonban már súlyosabb momentumokat is felvonultatott, ennek ellenére változatlanul optimistára sikeredett.

Anneke karrierje során megannyi formáció lemezén vendégeskedett, szépségét ellensúlyozandó, többnyire kifejezetten rút előadókkal (Napalm Death, Devin Townsend, Moonspell, Danny Cavanagh, Arjen Anthony Lucassen) kollaborált. Ezúttal – akárcsak 2004 márciusában – a Club 202 (ex-Wigwam) színpadán láthatjuk őt viszont a német With Frames és a holland Kill Ferelli társaságában.


pop rock hír program anneke van giersbergen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása