2012.06.06. 11:00 – Lángoló Gitárok

Tavaszi-nyári kollekcióval tér vissza a Rakéta (premier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

raketa_2012_4.jpgJó ideje nem lehetett hallani a Rakéta zenekarról, aminek az oka, hogy a csapat és énekesük, Máté István szakítottak. "A lényeg az, hogy sokat takaró kifejezéssel élve, személyes problémák miatt váltak el az útjaink" - mondja a zenekar. Mindez ráadásul a studiómunkák kellős közepén és a tavalyi szigetes koncert előtt két héttel történt, majd végül Moller Zsolt, az Eleven Hold énekese segítette ki őket egészen a szeptemberi Zöld Pardonos buliig. "Jó fél évre jegeltük magunkat, bár a dalírás, próbák nem szakadtak meg ezalatt sem. Ezután ismét Zsolti volt az, aki tovább lendített minket azzal, hogy elvállalta a számok feléneklését, mert bár neki továbbra is az Eleven Hold a prioritás, de a mi zenei kirándulásaink neki is szívügye." - mesélt az énekescseréről a csapat.

A felvételeket még a Kazoo Hangstúdióban kezdte a Rakéta, de aztán átmentek a Metropolba. "Úgy éreztük felfrissítheti a felvételeket egy új fülpár, ami nevezetesen a Sándor Danié. Az ő produceri munkájával lett teljes ez a négy dal, a cél pedig továbbra is az, hogy a mainstream popzenébe némi pszichedeliát keverjünk." - mondja az együttes és még hozzáteszik - "Ez az EP a tavaszi-nyári kollekciónk. Ajánljuk azoknak, akik nehezen viselik, hogy az emberi kapcsolatok üresedőben vannak, de azoknak is akik ezen túl sokat gondolkodnak." Szóval akkor ezek az emberek indítsák el az alábbi lejátszót, ugyanis most bemutatjuk az egész kislemezt az elejétől a végéig. A visszatérő koncertjük egyébként július 7-én lesz a Zöld Pardonban.


premier rock hír exkluzív rakéta



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása