2012.06.08. 15:13 – Hirdetés

12 év egy új könyvben – Nyerd meg az új Tankcsapda-könyvet!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tankpromo-Szepesi Boglárka.jpgA napokban megjelent egy friss Tankcsapda-könyv „Tele a tankot – 12 év képekben” címmel, amely a zenekar legutóbbi 10 évét dolgozza fel. A 468 oldalas kötet a rengeteg exkluzív tartalom mellett egy bónusz DVD-vel is kedveskedik az olvasóknak. Ezt a könyvet nyerheti meg öt szerencsés olvasónk, akik a most induló játékban helyesen válaszolnak néhány kérdésünkre. A hajtás után bővebben is bemutatjuk a kiadványt.  

Tcskonyvdvd2.jpg„Tele a Tankot” címmel, május 21-én jelent meg a Tankcsapda fotókkal gazdagon illusztrált új kötete. A könyv a Tankcsapda Lukács - Cseresznye - Fejes „korszakát” (2000-2011) mutatja be és zárja is le egyben, több mint ezer, túlnyomó részben eddig sehol nem publikált fotó kíséretében.

Az elmúlt 12 év legfontosabb momentumai mellett rengeteg exkluzív információ, idézet szerepel a debreceni zenekarról, az olvasó átélheti az évek alatt elért sikereket, kudarcokat nem csak a zenekar, hanem a mellettük dolgozó stáb tagjainak szemszögéből is. A backstage képekkel gazdagon illusztrált könyvből az is kiderül, hogy hogyan éli mindennapjait a csapat utazás közben, a turné állomásokon, a szállodákban, de kiderül az is, hogyan épül fel egy koncert, hogyan készül egy-egy album, videoklip és, hogy mit gondolnak a Tankcsapdáról az újságírók, a rajongók, a blogok és bloggerek.

A „Tele a Tankot - 12 év képekben” május 21-én jelent meg bónusz DVD kíséretében. A DVD melléklet önmagában is kuriózum, hiszen ez az eddig kiadatlan koncertfelvétel a zenekar 2009-es tavaszi „Nem hagylak el” turnéjának budapesti, Diesel-klubban rögzített teljes anyagát, 27 klasszikus Tankcsapda dalt tartalmaz! A könyv kizárólag a MOL- kutakon kapható!

Most pedig jöjjenek a kérdések.

  1. Mi volt a címe a Tankcsapda első Lukács-Cseresznye-Fejes felállásban készült lemezének?
  2. Mi a tavasszal megjelent Tankcsapda dal címe?
  3. Hol kapható a „Tele a tankot” könyv?

A megfejtéseket „Lángoló-Tankcsapda-játék” tárgyú levélben várjuk a jatek@langologitarok.hu címre. A játék során ezúttal is fontos, hogy a megfejtések az imént megadott tárgyú levélben érkezzenek. A válaszokat jövő kedden éjfélig várjuk, a nyerteseket emailben értesítjük.

(A fenti képen az új felállású Tankcsapda látható.)


játék rock hír tankcsapda



süti beállítások módosítása