2012.06.20. 16:51 – Hirdetés

Kezdődik a Fishing On Orfű - Nyerj páros bérletet!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

foo.jpgCsütörtökön kezdődik a Fishing On Orfű fesztivál, amit idén még egy plusz ingyenes nappal meghosszabbítottak a szervezők. A számos magyar mellett több külföldi előadó is fellép majd, köztük a dubstepet rockkönötsbe öltöztető Modestep, a bájosan electropopos Chew Lips, de lesz indie rap Astronautalisszal és Bleubirddel, hamisítatlan kelet-európai blues Ripoff Raskolnikov tálalásában, poszt-rockos agyeldobás a Maybeshewillel, na meg a szlovák zenei export elsőszámú terméke a Longital. Persze lesznek magyar érdekességek is, mint a legendás Európa Kiadó, de akár sör- illetve fröccstúrára is mehetnek majd a fesztiválozók, amikor épp nem koncertek vannak..

A fesztivál annak idején - többek között - Lovasi András fejéből pattant ki, akinél nehéz lenne hitelesebb figurát találni egy többnapos alternatív zenei rendezvény megszervezésére. Ennek örömére persze lesz majd Kiscsillag, na meg a Kispál Andrással felálló Velőrózsák. A rendezvény idén egy fontos mérföldkőhöz érkezett, aminek örömére egyórás dokumentumfilmet készítettek, ami a kezdetektől egészen a jövőbeli tervekig foglalkozik az orfűi bulival.

Játék!

Mindössze lájkolni kell a Lángoló Gitárok Facebook-oldalát, illetve egy egyszerű kérdésre kell megadni a választ, mi pedig a helyes megfejtők között már sorsoljuk is a páros Fishing On Orfű-bérletet. A kérdés az, hogy hányadik alkalommal rendezik meg idén a fesztivált? A megfejtést a jatek@langologitarok.hu címre tessék küldeni. Nagyon fontos, hogy a levél tárgyába az legyen írva, hogy Lángoló-FOO-Játék, mert csak így lehet részt venni a játékban. A sorsolás csütörtökön 12 órakor lesz, a győztest pedig emailben értesítjük. 


játék hír fishing on orfű



süti beállítások módosítása