2012.06.21. 14:00 – Hirdetés

Mi van a színpad mögött? – Backstage túra a Magyar Telekom és a Lángoló Gitárok jóvoltából

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A legtöbb fesztivállátogató számára a színpadok backstage-ét egyfajta misztikus köd takarja, ahová csak a beavatottak mehetnek be, és ott olyan dolgok történnek, amibe bárki belepirul. Nos, hogy ez így van-e, azt most négy olvasónk kiderítheti a Magyar Telekom és a Lángoló Gitárok közös játékán, ugyanis őket idegenvezetéssel bevisszük a Volt, a Balaton Sound és a Campus két-két koncertjére, ahol nem csak a kulisszák mögé pillanthatnak be, hanem még koncerteket is nézhetnek a színpadról. Elsőként a Volt fesztiválos eseményről mondjuk a részleteket.

A soproni buliban szerdán (június 27.) és szombaton (június 30.) indítjuk a backstage túráinkat. Előbbi napon a Heaven Street Seven, utóbbin a Neo fellépésébe nézhet bele négy szerencsés olvasónk, akiknek már megvan a belépőjük a fesztiválra. Mindehhez az alábbiakat kell tenni:

1. a jatek@langologitarok.hu címre el kell küldeni, hogy hány éves idén a Volt fesztivál (vigyázat, beugratós kérdés!)
2. meg kell írni, hogy a Heaven Street Seven vagy a Neo koncertjét néznétek meg hátulról szívesebben

Mindezt egy Lángoló-Volt-Backstage tárgyú levélben kell elküldeni a fentebb is leírt címre június 25-ig. Csak az ilyen tárggyal ellátott levelek vesznek rész a játékban! A nyerteseket emailben értesítjük.


játék fesztivál volt neo heaven street seven



süti beállítások módosítása