2012.07.05. 08:00 – Lángoló Gitárok

Lazy Boy - Special Providence-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

specialpro.jpgTavaly jelent meg a Special Providence zenekar Soul Alert című harmadik nagylemeze, amelyből a Lazy Boy külön videót is kapott most. "Ezt a dalt egyrészt közönségszavazás alapján választottuk, másrészt ezt hallgatták meg a legtöbben az interneten, harmadrészt pedig szerintünk is a Lazy Boy fejezi ki leginkább, hogy hol tart jelenleg a zenekar." - mondja Markó Ádám az együttes dobosa. "Izgalmas videóklipet szerettünk volna készíteni, amiben nemcsak mi látszunk a hangszereinkkel, hanem egy történet is életre kel. A két színész mellett mi is kaptunk egy-egy statisztaszerepet, hiszen üzletemberként, autósként, járókelőként és vasutasként is felbukkanunk pár pillanatig" - egészíti ki Markó. A Lazy Boy videoklipjét a Lángoló Gitárokon lehet először megnézni.

A Special Providence egy a progresszív rockot, metált, jazzt és chill-out elemeket vegyítő együttes, amely tavasszal már több nyugat-európai országban turnézott, ősszel pedig Angliát és Japánt is útjukba ejtik. A zenekar lemezeit 15 országban forgalmazzák és Soul Alert album két hónapig vezette a progesszív rock zenékkel foglalkozó Gagliarchives honlap heti toplistáját. A zenekar nemrég még egy 3D-s koncertfelvételt is készített, ami majd az olimpiai közvetítések között lesz látható a közmédia új, háromdimenziós programokat kínáló csatornáján.


hír progresszív rock special providence



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása