2012.07.06. 17:00 – Hirdetés

Mi van a színpad mögött? – Backstage túra a Magyar Telekom és a Lángoló Gitárok jóvoltából

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A legtöbb fesztivállátogató számára a színpadok backstage-ét egyfajta misztikus köd takarja, ahová csak a beavatottak mehetnek be, és ott olyan dolgok történnek, amibe bárki belepirul. Nos, hogy ez így van-e, azt most négy olvasónk kiderítheti a Magyar Telekom és a Lángoló Gitárok közös játékán, ugyanis őket idegenvezetéssel bevisszük a Volt, a Balaton Sound és a Campus két-két koncertjére, ahol nem csak a kulisszák mögé pillanthatnak be, hanem még koncerteket is nézhetnek a színpadról. A voltos játékunk már nagy sikerrel lezajlott, most jöjjön a Balaton Sound-os!

A Balaton Sound-os buliban csütörtökön (július 12.) és vasárnap (július 15.) indítjuk a backstage túráinkat. Ezeken a napokon egy-egy színpad backstage-ét lehet meglátogatni, méghozzá idegenvezetéssel. Mindehhez az alábbiakat kell tenni azoknak, kiknek már megvan a belépőjük a fesztiválra:

1. a jatek@langologitarok.hu címre el kell küldeni, hogy David Guetta hányadik Balaton Sound-os fellépése lesz az idei
2. meg kell írni, hogy melyik magyar fellépő koncertjét néznétek meg legszívesebben a színpad oldaláról

Mindezt egy Lángoló-Sound-Backstage tárgyú levélben kell elküldeni a fentebb is leírt címre július 10-ig. Csak az ilyen tárggyal ellátott levelek vesznek rész a játékban! A nyerteseket emailben értesítjük.


játék



süti beállítások módosítása