2012.08.17. 14:02 – sixx

A Megadeth énekese szerint Obama rendezte meg a denveri tömegmészárlást

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

megadeth.jpegDave Mustaine soha nem volt könnyű eset, ezt speciel saját könyvében (Mustaine: A Heavy Metal Memoir) is elmondja többször, sőt, példákat is hoz a seggfejségére. Ez dicséretes mértékű önkritikára vall, és szeretjük is érte, no meg a Hangar 18-ért is nagyon, de most, hogy már nem hernyózik/iszik mint a gödény, valami elpattant a kis fejiben.

Mustaine elkötelezett republikánus, akinek a kezéből tényleg csak nagyon nehezen lehet kicsavarni a fegyvert, amit isten adta joga viselni és használni, legalábbis az ő álláspontját idézve, ugye. Barack Obama megválasztása alaposan kiakasztotta annak idején, és egy interjúban minden előzmény nélkül kifakadt az USA első fekete elnökére, aki szerinte kurvára nem amerikai, mert "valahol másutt született, egészen pontosan Kenyában, ahol minden ezzel van tele. Ennyire nem lehetünk hülyék, valaki hajítsa már ki a Fehér házból."

Mivel az USA-ban valamiféle látszólagos szólásszabadság még mindig létezik, Mustaine-t nem kezdte el vegzálni az adóhivatal (azzal is baja van mellesleg, mert Obama a leggazdagabb réteget igyekszik megszorongatni) és nem ment érte egy nagy fekete autó sem csak úgy, mint Pelikén elvtársért, és meg sem fenyegették, mint a blog.hu egyszeri bloggerét, amikor olyasmit írt le a rendőrségről, hogy korrupt geci mind. Mustaine kijelentésein csak röhögött vagy háborgott az, aki egyáltalán foglalkozik velük, és mintha ez ment volna egy kicsit az agyára a faszinak.

A fent látható videó augusztus 7-én készült a Megadeth egyik szingapúri koncertjén, aminek során az énekes-gitáros-zenekarvezető egy felkonfban azt bírta mondani, hogy "Obama be akarja tiltatni a fegyvereket az USA-ban, ezért rendezte meg a legutóbbi lövöldözéseket, mint azt lent a határon, Denverben és a szikh templomnál is." Ezzel szemben Obama elnöknek eddig esze ágában sem volt a híres második alkotmánykiegészítést korlátozni vagy megváltoztatni, ha valaki jogosult fegyverviselésra az USA-ban, az továbbra is vehet magának 357-es Magnumot, ha akar.

Mustaine meg jobban tenné, ha azzal foglalkozna, amihez legjobban ért. Mutatjuk, mivel:


politika beszól megadeth mustaine



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása