2012.08.26. 11:47 – Lángoló Gitárok

Rohadt meleg van - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

LGklipszemle2_1.jpgÉppen szétfolyunk a hőségtől a számítógép előtt, ettől függetlenül ismét itt a kliprovat, ahol a Xiu Xiu és a Mayberian Sanskülotts is természetet választja kikapcsolódásként, a Flaming Lips pedig szőrös hónaljú fürdőzéssel küzd a dögmeleg ellen. Ariel Pink bármennyire is szarul néz ki, simán összejön neki több randi egy csomó csajjal, Grimes viszont egy egész találkozót szervezett a szabadban Tekken-cosplayeseknek. A Public Enemy old school maradt, MF Doom pedig most éppen a JJ DOOM projektjével jelentkezik. A Mocsok 1 Kölykök szintén egy stéget választott az énekléshez, Chris.SU és Mira viszont megmaradt a drum and bass bulinál. Ja, és persze itt lesz Nicki Minaj segge is, ha valaki hiányolta volna!

The Flaming Lips and Amanda Palmer - The First Time I Ever Saw Your Face (18+)

A Flaming Lips új videója igazából egy korábbinak az újraforgatott verziója, mivel az abban szereplő Erykah Badu énekesnő és húga enyhén szólva nem volt elégedett a végeredménnyel. A videót levették a netről és Wayne Coyne más szereplővel újraforgatta, aki egyébként Amanda Palmer a Dresden Dolls zenekarből. A klip mellett a dalt is újra felvették Palmerrel, itt-ott kisebb változtatásokkal, de a meztelenkedés szerencsére megmaradt, csak arra a szőrös női hónaljra várunk azonnali magyarázatot.

Xiu Xiu - Born To Suffer

Kivételesen most nem egy korhatáros videót készített a Xiu Xiu, amiben mindenféle képhibák után különböző embereket látunk, aki kimennek smárolni az erdőbe. Biztos van valamiféle történet is a cselekmény mögött, de ez a teljesen lelkibeteg zene és kinti kánikula miatt csökkentett módban üzemelő agyműködésünk miatt képtelenek vagyunk bármiféle konkrétumot is megállapítani az új Xiu Xiu-klipről.

Ariel Pink's Haunted Graffiti - Only In My Dreams

Pár napja jelent meg Ariel Pink és zenekarának második nagylemeze, amelyhez Travis Peterson rendezett most egy klipet. A régi VHS-hangulatú videóban a borzalmas hajú frontember egyszerre több lánnyal is randizik, miközben egy SMS társkeresőre hasonlító slideshow is beugrik. A végén találkozik az összes randevúpartnerével, majd kiderül, hogy lehet csak egy álom volt az egész.

Grimes - Genesis

Mostanság a csapból is a fiatal, kanadai előadó folyik, a Genesis videójának köszönhetően pedig ez egy ideig így is marad. Egyesek szerint az év klipjéről van szó, de azért mondjuk egy No Church In The Wildhoz képest még sehol sincs. Az egész olyan, mintha egy hatodrangú japán verekedős játék karaktereinek öltözött volna egy rakás unatkozó fiatal, akik ahelyett, hogy egymást csépelnék kardokkal és buzogányokkal inkább csak pózolnak a kamerának. Nagy kár.

Public Enemy - RLTK

Múlt hónapban jelentette meg új lemezét a Public Enemy, amiről itt egy meglehetősen old school hangulatú videó DMC közreműködésével. Az egész egy klasszik rapper Adidas-reklám kivéve amikor DMC-n feltűnik egy Rage Against the Machine-póló.

JJ DOOM - GUV'NOR

Amerika kedvenc rappelő Fátum Dokija most Jneiro Jarel producerrel állt össze egy közös projekt erejéig, amelynek a JJ DOOM nevet adták és pár nappal ezelőtt jelentették meg a többek között Damon Albarn közreműködésével készült nagylemezt. A GUV'NOR című számhoz egy kísérletező jellegű videót forgattak, amiben DOOM mozgása két kamera képéből van összerakva. Az ötlet nagyon jó, a kivitelezés viszont sajnos sikerülhetett volna jobbra is, mert egyáltalán nem izgalmas. Ellenben a dal elég dögös, szóval megéri azt a két és fél percet.

Nicki Minaj - I Am Your Leader

A fél világ által gyűlölt Nicki Minaj még mindig a legutóbbi lemezét nyomja, most éppen az I Am Your Leader című számmal. A videónak egész végig, olyan a képi világa, mint ennek a zseniális '98-as Busta Rhymes-klipnek, csak szörnymaszkok helyett elég Nicki Minaj mutáns csípőjét bámulni, ami teljesen elfeledteti velünk a tényt, hogy más emberek is vannak amúgy a képen.

Chris.SU feat. Mira - Higher

Mira legutóbb a Mongoose-zal készített közös videójával szerepelt a kliprovatban, most pedig glitch-hopról drum and bassre váltott. A Chris.SU nemrég megjelent F.A.T.E. című EP-jén szereplő Higher klipje egy elő felvétel valamilyen buliról, de sajnos kicsit ingerszegény a környezet ezért túl sokáig nem tudják lekötni az ember figyelmét a képek. Ettől függetlenül azért tisztességes alkotás, ahol a vetítésnek köszönhetően egy-két kifejezetten tetszetős felvétel is akad.

Mayberian Sanskülotts - Ceasar's Stray Sight (Especially You)

Ahogy Mira, úgy a Mayberian Sanskülotts is ugyanabban a válogatásban szerelt nálunk legutóbb, méghozzá egy kifejezetten jó videóval. A mostani alkotás kevésbé lett vizuális, helyette a zenekar tagjai kimentek a természetbe egy rakás állatprémmel, hogy kicsit kidekoráljanak egy szikladarabot. Bármennyire is szimplán hangzik ez, mégis egy nagyon igény videó lett ez, furcsán mai hippi érzetet létrehozva a magyar tájon. Ja, és még egy high five-ot is dobnak benne a lenyugvó Napnak.

Mocsok 1 Kölykök - Szuzi

Nem vagyunk benne biztosak, hogy Szuzi anyakönyvezett, magyar női keresztnévnek számít-e - az MTA listája alapján nem - mindenesetre a Mocsok 1 Kölyök írt hozzá egy dal, amihez videó is készült. Az együttes tagjai egymással beszélgetnek egy szobában, miközben néha bevágnak egy lányt, aki minden bizonnyal Szuzit hivatott megszemélyesíteni. Amúgy vannak olyan képek is, ahol az énekes a stégen énekel. Más viszont nincs.


flaming lips public enemy klipmegosztás grimes mayberian sanskülotts jj doom ariel pink



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása