2012.09.07. 10:00 – Lángoló Gitárok

Rázz fel - Új Magashegyi Underground-koncertklip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

magashegyi_veszprem.jpgA nagy sikerre való tekintettel ősszel több vidéki városba is elviszi szimfonikus műsorát a Magashegyi Undergrund, sőt, hogy mindenki tudja egész pontosan miről is van szó, egy koncertklipet is készítettek ízelítőnek, amit most itt a Lángoló Gitárokon láthat először a közönség. "Július elején turnébuszba ültettük Ezer nap című szimfonikus remix-koncertünknek mind az ötven közreműködőjét és meg sem álltunk vele a Veszprémi Utcazene Fesztiválig. Mivel sejtettük hogy a veszprémi vár ódon falai közt minden esélyünk megvan egy emlékezetes koncertre, magunkkal vittük a Reich Tamás és Göbel Ákos vezette forgatócsoportot is. A helyszínen értesültünk arról, hogy a szervezők aznap az összes széket felszedték a téren, és bár először kicsit tartottunk attól, hogy fognak működni így az intimebb, szimfonikus hangszerelésű dalok, a rajongóink eufórikus hangulata az első pillanattól ránk ragadt és pályafutásunk egyik legjobb koncertjét adtuk aznap." - nyilatkozta a zenekar. Hajtás után további információk, illetve maga a klip is megnézhető természetesen.

A különleges fellépés közreműködőinek listája megegyezik a Művészetek Palotája-beli koncert muzsikusaival: ezeken a koncerteken is a Talamba Ütőegyüttes, a Harmónia Garden Orchestra és a Discantus énekegyüttes tagjai állnak színpadra a Magashegyi zenészei mellett, a karmester pedig ismét Grünvald László lesz, aki - Subicz Gábor PASO-trombitás mellett - a szimfonikus hangszerelések elkészítésében is oroszlánrészt vállalt. Ezt láthatja majd a közönség november 21-én Hódmezővásárhelyen valamint november 23-án Pécsen is.


premier pop rock hír exkluzív magashegyi underground



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása