2012.10.12. 10:00 – Lángoló Gitárok

Nincs Pardon – A Junkies új klipjének premierje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

junkies_új.jpgCsaknem egyéves kihagyás után nemrég újra koncertet adott a Junkies, méghozzá Budapesten, a Zöld Pardonban. A bulit több kamerával is megörökítették, a felvételekből pedig klipet készítettek a zenekar legújabb, a szórakozóhely tavalyi kálváriájáról szóló dalához, a Nincs Pardonhoz. A klip premierjét most itt tartjuk a Lángoló Gitárokon.

„Olyan volt a forgatás, mintha nem is lett volna. Amint begördült a buszunk a Zöld Pardonba, mellénk szegődött két kamera, és velünk maradt a koncert utáni bulira is. Nagyon hamar hozzászoktunk, ezért tudtunk természetesen viselkedni. Mindent úgy csináltunk, mintha ott se lett volna. Így egy kicsit olyan érzése is van az embernek, mintha egy dokumentumfilmet nézne arról, ahogy a Junkies, vagy bármilyen hozzánk hasonszőrű rock and roll együttes zenél, majd jól érzi magát a koncert után" – mondta a forgatásról Szekeres András, a Junkies frontembere.

A koncertszünet egyébként az együttes koncepciójának változását tükrözte. „Nem fogjuk elaprózni a zenekart, sokkal kevesebb fellépést tervezünk ezentúl. Azt szeretnénk, ha minden koncertünk esemény lenne, mindig valami nagy dobásra készülünk" –fogalmazott Szekeres András.

A Junkies legközelebb december 22-én zenél Budapesten a Papp László Arénában, a Tankcsapda vendégeként. Ekkor jelenik meg legújabb albumuk is, amit már a helyszínen megvásárolhatnak majd a rajongók.

A lemeznek egyébként majdnem teljesen készen van. „Élvezzük, hogy most nem rohamtempóban dolgozunk, több időnk van olyan részletekre odafigyelni, mint például a lemezborító, és tudunk még csiszolgatni a dalokon is." – tette hozzá az énekes.


premier rock hír exkluzív junkies



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása