2012.10.24. 11:00 – sixx

Dugj a seggembe egy petárdát, miközben Katy Perry üvölt a lejátszóból

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

justin-bieber-e-selena-gomez-kiss-wallpaper-64.jpeg

A világ legviccesebb, egyben legbizarrabb perére kerülhet sor Michigan államban ha van egy csepp humorérzéke az illetékes bíróságnak. Egy nyilvánvalóan őrült fazon egy igen összetett, és elképesztően szórakoztató keresetben vádolja Justin Bieber tinisztárt mindenfélével, kezdve azzal hogy a milliomos énekes (na jó, előadó) 426 dollárt és 78 centtel tartozik neki egy abortusz miatt. A férfi azt állítja magáról, hogy Selena Gomez apja, és ezért perel - Gomez egy másik ismert amerikai tinisztár, egyébként Bieber nője volt, vagy most is az, ki tudja.

A kereset legjobb pillanatait az Uproxx szedte össze, először viszont a tmz.com közölte le azokat. Mi csak idézünk. A férfi állítása szerint:   

  • Bieber a felperes hálószobájának kanadai medvebőr szőnyegén pocsíkolta meg a lányát, akit így egy abortuszklinikára kellett elvinni. A beavatkozásért az orvos 426 dollárt és 28 centet kért el, ezzel a pénzzel Bieber azóta is adós.
  • Az Usher nevű énekes 2010 júliusában megjelent a felperes lakásán, feldugott a seggébe egy petárdát, közben Katy Perry Firework című slágerét bömböltette a fülébe.
  • Bieber nemi betegséggel fertőzte meg Selena Gomezt.
  • Bieber ellopta a felperes hitelkártyáját, majd P. Diddy társaságában tonnányi kokaint vásárolt a felperes pénzén, és befizetett egy pénisznagyobbító műtétre is.
  • Bieber megcsalja Gomezt, a háta mögött Ke$hával, Rihannával és Penelope Cruz színésznővel dug.

per őrült bieber



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása