2012.12.10. 09:27 – [MTI] Lángoló Gitárok

Lezuhant Jenni Rivera énekesnő gépe Mexikóban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lezuhant Jenni Rivera ismert mexikói-amerikai énekesnőt és kíséretét szállító kisgép vasárnap Mexikó északkeleti részén; a balesetet senki sem élte túl. A Nuevo León-i hatóságok szerint a gép helyi idő szerint hajnalban indult Monterreyből, ahol Rivera koncertet adott. A gép a Mexikóváros peremén található Tolucába tartott, de felszállás után 10 perccel megszakadt vele a kapcsolat. Néhány órára rá megtalálták a gép roncsait. Az énekesnőn kívül hat ember tartózkodott a Learjet 25 típusú gép fedélzetén, és senki sem élte túl a balesetet. A szerencsétlenség oka egyelőre nem ismert. A 43 éves ötgyermekes családanya, Jenni Rivera a kaliforniai Long Beachben született és nőtt fel, mexikói bevándorlók családjában. Mexikói dalok előadásával vált ismertté, számos díjat nyert. Többször jelölték az úgynevezett Latin Grammy-díjra, lemezei több mint húszmilliós példányszámban keltek el.

Az énekesnő páratlan népszerűségnek örvendett mind Mexikóban, mind az Egyesült Államok latin-amerikai lakosságának körében. Zenéjét a grupero műfajba sorolták, amely olyan tradicionális latin-amerikai zenék ihlettek, mint a norteno, ranchero és a cumbia. Rivera éppen nemrég nyert két díjat a Billboard Mexican Awardson és népszerűségét mi sem bizonyíthatta volna jobban, hogy több tévéműsor is készült az ő személyével a középpontban. Az I Love Jenni című valóság-show két évad után jövőre a harmadik szezonra készült volna, de további másik két tévéműsor is fűződik a nevéhez illetve egy főszerep a Filly Brown című filmben. az ABC amerikai tévéadón egy új sitcomot is terveztek köré, ahol egy középosztálybeli latin-amerikai családanya életét mutatták volna be.

Rivera közkedveltségét mi sem példázza jobban, hogy halálának hírére a mexikói Televisa csatorna és az amerikai mun2 külön műsort szentelt vasárnap az énekesnővel történtek miatt. Nem sokkal a halálát megelőző, több ezres közönség előtt adott monterey-i koncertje után még sajtótájékoztatót tartott, ahol beszélt a friss válásáról Esteban Loaiza baseball-játékossal, aki többek között a New York Yankeesben és a Los Angeles Dodgersben is megfordult.


folk pop hír mexikó jenni rivera



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása