2013.01.25. 11:37 – Lángoló Gitárok

Tizedszer lép fel Ákos a Volton

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az eddigi húsz Volt fesztiválból Ákos kilencen fellépett, úgyhogy az nem hír, hogy idén is ad Sopronban egy koncertet. Az már kicsit jobban az, hogy a múlt év végi sportarénás koncertjének anyagát viszi majd színpadra, így nem csak egy sima turnéprogramot kapnak majd a fesztivál látogatói. "A VOLT-ra szinte hazajárok, 2013-ban már a tizedik alkalommal játszom a fesztiválon. Vendégként is sokszor jártam itt, de olyan is előfordult már, hogy irodalmi estet tartottunk egy sátorban. Tavaly éppen a VOLT-on debütált az elektronikus programunk – nagy sikerrel. A szervezők már akkor jelezték, hogy idén is visszahívnak. A 2013-as turné kiemelt állomása lehet a soproni, ha a komplett arénás koncertműsort eljátszhatjuk. Ez a szokásos fesztiválprogramnál hosszabb, több mint kétórás előadás, amelyet eddig csak a Budapest Sportarénában mutattunk be" – mondta el a hír kapcsán Ákos. (Fotó: Galambos Máté)

A VOLT Fesztivál szervezői ezekben a hetekben is a 21. VOLT programján dolgoznak. "A közönségünk a legtöbbször elsősorban a nemzetközi fellépőkre kíváncsi a VOLT esetében. Ezen a téren már magasra tettük a mércét, amit az eddigi jelek szerint idén is tartani tudunk majd. Ugyanakkor nagyon fontos számunkra az is, hogy a hazai fellépők tekintetében a leginkább szélesnek mondható kínálat szintén jellemző a VOLT-ra. Nagyon örülünk, hogy Ákos újra eljön hozzánk, ráadásul egy fesztivál környezetben különlegesnek számító koncerttel örvendezteti meg a rajongókat. A teljes hazai koncertkínálaton még dolgozunk, de tervezzük, hogy idén ezen a téren is megújul a VOLT, olyan fellépők is kiemelt szerephez jutnak majd, akik korábban talán kevésbé kaptak nagy hangsúlyt nálunk" – avatta be a közönséget Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezői.

A 21. VOLT Fesztivál programkínálatából Ákos mellett korábban a Queens of the Stone Age, a Thirty Seconds to Mars, az Example, Jamie Woon és Parov Stelar fellépését jelentették be a szervezők.


pop hír ákos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása