2013.02.17. 17:53 – Sajó Dávid

Pankráció és teleshop - klipemgosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

klipmeg2.jpgA hét igazán említésre méltó hazai videók nélkül telt, ezért most csak külföldi klipek szerepelnek. A Tomahawk bizarr, a Wet Nuns vad koncertvideót készített, a Paramore pedig már annyira vad, hogy az énekesnőjük egy csata közepén ölelgeti a katonákat. A kedvenc videónk a héten a Pissed Jeans nevéhez fűződik, de Tyler, The Creator pankrátoros ökörködése is ínyünkre való. Végére maradt James Blake sci-fi kisfilmje illetve Lana Del Rey Jaguar-reklámja.

Tomahawk - Oddfellows

Az egyik legfurcsább supergroup új albumot jelentetett meg, aminek címadó dalához forgattak egy kissé bizarr klipet. Ebben az együttes tagjai zenélnek, közben mindenféle furcsa vágóképpel szakítják meg a felvételt vagy mutánsokat kreálnak a zenészekből, ahol a dobosnak egy szeme van, Mike Pattonnak meg olyan szája, mint a Penge 2 mozifilmben azoknak a rohadt undorító vámpírszerűségeknek.

Wet Nuns - Broken Teeth

A két angol meztelen apáca nemrég hozott ki egy friss EP-t a közelgő bemutatkozó lemez előtt, ők pedig - a Tomahawkhoz hasonlóan .- szintén a címadó dalhoz forgattak élő felvételes klipet, amibe utólag belefirkáltak kicsit.

Pissed Jeans - Bathroom Laughter

A mostani klipmegosztásunk egyik kedvenc darabja a szintén új nagylemezt megjelentető Pissed Jeans balsorsú teleshopos videója, amiben egy kopasz palit látunk tévét nézni a hóna alatt egy kiskutyával, miközben a képernyőn egy butuska szőke nő ügyködik a konyhában, különböző eszközöket árulva, aminek a végén vagy megvágja, megégeti magát vagy a fejére zuhan egy reflektor. Arról nem is beszélünk inkább, hogy a Pissed Jeans noise punkja mennyire nem illik egy ilyen videóhoz, hiszen pont ettől lesz jó.

Paramore - Now

Visszatér a Paramore! Ki örül? Senki? Hát, mi sem, de azért megmutatjuk a zenekar új videóját, amiben a botrányosan kinéző Hayley Williams rikácsol egy háborús övezet közepén, de aztán annyira megöleli az egyik katonát, hogy hirtelen vége lesz a harcnak.

Tyler, The Creator - Domo 23

Áprilisban Tyler is új albummal jelentkezik, erről van a Domo 23 is, aminek klipjében Tyler pankrátort alakít és a nagy összecsapás felvételén szinte az összes Odd Future-tag feltűnik. Ez most annyira nem lett beteg, mint Tyler klipjeinek 90%-a, de azon felhorkantunk egy pillanatra, hogy az ellenfele épp a kék sarokban csavart, miközben a hatalmas hónaljpárnánkkal küzdő társa a szart is kiveri az arccal a földnek rappelő Tylerből.

James Blake - Retrograde

Ahogyan Tyler, úgy James Blake-től is tavasszal jelenik meg új stúdióalbum, ehhez pedig egy remek sci-fi klippel keltette fel az érdeklődésünket, ahol a történetről még mindig nehezen tudunk bármiféle konkrétumot mondani, viszont tele van remek lassításokkal és a képi világnak is van egy olyan elidegenítő hatása, mintha minden földönkívüli lenne a videóban.

Lana Del Rey - Burning Desire

Az énekesnőt nemrég leszerződtette a Jaguar legújabb sportkocsijuk promójához, aminek részeként nem csak új dalt készített Del Rey, hanem egy videoklipet is, de egy évnyi tömény Lana-dózis után az unalomnál többet nem igen tud kiváltani belőlünk a vintage amerikai imidzs meg a piros színpadi függöny, elnézést kérünk.


tomahawk pissed jeans paramore james blake klipmegosztás tyler the creator lana del rey wet nuns



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása