2013.03.26. 14:22 – Hirdetés

Budapesten a Siddharta – nyerj CD-t és páros belépőket a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Csütörtökön Budapesten, az R33-ban játszik a szlovén Siddharta, Szlovénia egyik legsikeresebb zenekara, akik hazájukban körülbelül olyan népszerűek, mint itthon a Tankcsapda. A Lángoló Gitárok és az R33 közös játékában most nemcsak két páros belépőt sorsolunk ki a csütörtöki koncertre, de egy-egy CD-t is nyerhetsz a zenekar legutóbbi albumából, ha helyesen válaszolsz. A részletek és a kérdés a hajtás után.

A Siddharta 1995-ben alakult és 1999-ben adta ki első, ID című albumát, ami pillanatok alatt a helyi toplisták élére került, és egy év múlva már platinalemez volt.

Nord címmel 2001-ben kiadott második lemezükkel tovább meneteltek az élre: dupla platinalemez, számtalan díj, és minden addigi rekord megdöntése. Rh- stúdióalbumuk lemezbemutató koncertjét teltház előtt játszották 2003-ban a több mint 30.000 fős Bežigrad Stadion közönsége előtt - 3 színpad, szimfonikusok és 60 fős tánckar tette teljessé a zenekar előadását. 2006-os Petrolea nagylemezük megjelenése után Los Angelesbe utaztak, hogy az a Ross Robinson legyen 2009-ben kiadott Saga albumuk producere, aki korábban nem kisebb nevekkel dolgozott együtt, mint a Korn, a Limp Bizkit, a The Cure, a Fear Factory és a Slipknot. A Saga sikerére való tekintettel 2011-ben újra Robinson-t kérték meg a produceri munkákra, amikor VI című hatodik nagylemezüket rögzítették a Stožice Stadion-ban tartott koncertjük alatt.

Siddharta híres kivételes és példátlan fellépéseiről, amelyekből nem meglepő módon több mint 300-at tudhatnak maguk mögött. Ugyanolyan szenvedéllyel lépnek színpadra klubokban, mint stadionokban, Szlovéniában koncertjeik szinte mindig teltházasak, de számos más országban is megfordultak már. Csütörtökön tehát érdemes megnézni a bulit, amelynek előzenekara az osztrák The Overalls lesz.

Most pedig a kérdés, amire a választ várjuk: Kinek a regényéből származik a zenekar neve?

A válaszokat szerdán éjfélig várjuk, csütörtök reggel sorsolás, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint az R33 Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Siddharta-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu-ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból. 


játék hír pr poszt



süti beállítások módosítása