2013.04.10. 14:16 – Hirdetés

Exkluzív 30Y-koncert a Pannónia Fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 30Y zenekar a Szentimentálé című előadását mutatja be 2013-ban, jellemzően olyan terekben, ahol rock&roll zenekarok ritkán járnak: klasszikus zenei koncerttermekben, színházakban, réten, szoborparkban. Illetve a Pannónia Fesztivál kizárólag erre az eseményre kialakított helyszínén. A koncert kulisszája (a zenekar tagjaira és a speciális színpadelemekre való vetítés) előadásról-előadásra újraértelmezi a Szentimentálé addigi előadásait, ahogyan folytonosan átrendezi a teret – állandó viszonyban az élőképpel, a koncerttér tényleges tárgyaival, a változó színpadelemekkel és legfőképp a Szentimentálé-dalokkal. A könnyűzenei fesztiválok közül 2013-ban egyedül a Pannónia Fesztiválon – a 30Y zenekar ugyanis idén kizárólag itt ad koncertet.

Az idei PAFE-n több mint 150 hazai zenekar lép fel, - a Tankcsapdától a Vad Fruttikig, a Zagartól a Kiscsillagig, a Punnany Massiftól a Brainsig. A fesztivál évek óta elkötelezett híve annak, hogy a magyar zenekarokat helyezi a fesztivál középpontjába; éppen ezért mindenki megtalálja a saját kedvencét –stílustól függetlenül. A fesztiválra látogatók a PAFE hat színpadán a legnagyobb együttesekkel, a hazai könnyűzene krémjével találkozhatnak, de megnézhetik a feltörekvő, új tehetségek koncertjeit is.


fesztivál hír pafe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása