2013.04.26. 12:05 – raffera

Szerelem minden szögből - Új Disclosure-, Bonobo-, Is Tropical-, és Mount Kimbie-videó (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

a38_1.jpgA tavaszközépi videofront tovább folytatódik, sorra bújnak elő a betegebbnél betegebb mozgóképes anyagok, és ez a tendencia úgy látszik, nem mostanában fog megtörni. Hajtás után szomorkodhatunk Bonobóval, trippelünk a Mount Kimbie-vel, romantikázunk a Disclosure-rel és tulajdonképpen az Is Tropicallal is, csak kicsit másképpen. Négy új elektronikus zenei videoklip a posztdubsteptől a UK-house-ig.

Bonobo legújabb lemeze, a North Borders nekünk is nagyon bejött, erről most a Grey Reverenddel szimbiózisban megalkotott First Fires kapott egy gyönyörűen fényképezett, hideg és meleg színeket egyaránt használó klipet, amely nem meglepően a szerelem tematikáját járja egy kicsit körbe. A címmel párhuzamban a tűz természetesen az egyik központi szereplő, öröm nézni a lángok és a klubbéli jéghideg pulzálás közti kontrasztot, a rendezés pedig a magyar felmenőkkel rendelkező Alex Takacs (aki a Young Replicant csapat tagja) keze munkáját dicséri.

Mount Kimbie-ék sem nagyon pihennek mostanában, a Cold Spring Fault Less Youth néven futó  majdani új, sorrendben második album május végére van beidőzítve. A brit duó, kiknek homlokára posztdubstep-bélyeget szokás rányomni, idén a kezdeti sikerekben hatalmas érdemeket jegyző Hotflush-t cserélte le a Warpra, már az első dalt is az utóbbi legendás kiadó dobta piacra. Ez lenne a Made To Stray, és hogy ne menjünk annyira messze a bélyeg-témától, Leif Podhajsky nyomban össze is hozott tiszteletére egy keményebb LSD-trippel kacérkodó anyagot, amiből nagyjából kiderül, hogy a rendezőre komoly hatással volt a Kubrick-féle 2001 ominózus jelenetsora. Most itt a lehetőség, hogy szűk 5 percig mindenki Dave Bowman legyen, hajrá, hajrá.

A Disclosure debütáló albuma is itt áll a küszöbön, az újgenerációs UK-house-ban utazó testvérpár pedig egy feelgood road movie-val ünnepli annak egyik első dalát, melyben Eliza Doolittle is vendégszerepel. Van itt minden, akrobatikus tornamutatványok, fáradt romantikázás, bunyó műpéniszekkel, tenger, és képernyőt szétfeszítő tájképek egész garmadája.

A sort a francia Kitsuné kontingensébe tartozó Is Tropical zárja, ők a május 13-án érkező legújabb felvételükhöz, a Dancing Anymore-hoz forgattak kisfilmet. A rendezői székben az a Megaforce ül, akivel az indietronica zenekar az előző klipjükben is együtt dolgozott, ott a gyerekkori lövöldözések és bandaháborúk játékos brutalitását rajzfilmes-képregényes technikával illusztrálta. A francia úriember ezúttal is a fiatalok mindennapjainál maradva a kamaszok maszturbációs fantáziáit emeli teljesen új szintre, mert ugye ki ne képzelte volna kiskorában azt, hogy egy 120 kilós csupa izom fegyveres gengsztert pakol éppen seggbe.


indie hír elektronikus klip bonobo mount kimbie is tropical disclosure



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása