2013.04.30. 15:42 – Hirdetés

Kosheennel erősít a Brains

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kosheen énekesnőjével lép fel közösen május 2-án a Parkban a Brains. A hétvégén még lesz - május 3-án - Kultur Shock és - május 4-én - Boban Markovic Orkestar is Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

Pályájának újabb mérföldkövéhez érkezett a Brains zenekar: a Budapest Parkban megrendezésre kerülő nagykoncertjükre, május 2-án, valódi sztárvendéget hívtak Sian Evans személyében, aki "főállásban" a hazánkban kultikusnak számító brit elektro zenekar, a Kosheen énekesnője. 
A többszámos közös blokkban természetesen hallható lesz a Brains legfrissebb albumára készült közös daluk, a "We are one".

Szókimondó, eklektikus, veszettül tempós és élettel teli balkáni metal-punk zenében gondolkodó, kozmopolita zenészkollektíva – ez a Kultur Shock. Tagjai balkáni országokból és az Egyesült Államok egymástól több száz kilométeres távolságra lévő nagyvárosaiból verbuválódtak összes Seattle-ben, ahol csak szinte órákra találják meg a nyugalmat, hiszen idejük nagy részében a világot járják; lassan tizenöt éves pályafutásuk során három kontinensen fordultak meg, csak az elmúlt pár évben több száz fellépésük volt, és minden alkalommal bizonyították, hogy a legjobb koncertzenekarok közé tartoznak.

Egy 30 éves múltra visszatekintő Boban Rakovic Orkestar arra vállalkozott, hogy meghódítja a világot. A dél-szerbiai Vladicin Hanban él az a 13 muzsikus, akiket 20 éve nem lehet megkerülni


hír park brains



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása