2013.06.03. 11:57 – Lángoló Gitárok

A Belvárosi Fesztiválon ünnepel az idén tízéves a PASO

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

PASO_photo1.JPGTizedik születésnapját nagyszabású, ingyenes koncerttel ünnepli a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A ska zenekar  június 8-án a budapesti Szabadság téren vendégművészekkel kiegészülve adnak koncertet a Belvárosi Fesztiválon.

"A zenekar életében fontos mérföldkő ez a jubileum, ezért igazi best of programot adunk elő. A Facebookon megszavaztattuk a rajongóinkat, hogy mit szeretnének leginkább hallani, és ez alapján biztosan felcsendül például a Gagarin, A Tenkes kapitánya, a Hungarian Dish és a Babylon Focus is. Több régebbi számot is előveszünk erre az alkalomra, úgyhogy az ős-PASO rajongók is megtalálják a műsorban a kedvenceiket, és persze válogatunk a tavaly megjelent Lovemonster című albumunk újabb dalaiból is. A jubileumi koncerten velünk lesz Harcsa Veronika és Kiss Erzsi, akikkel négy év után újra élőben adjuk elő a Summertimecímű dalunkat, és fellép Szűcs Krisztián, a Heaven Street Seven énekese is. A zenekar számára nagy öröm, hogy Csáki Zoltán gitáros visszatért közénk, így újra a teljes PASO áll színpadra – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.  

"Sok emlékezetes fellépésünk volt például Belgiumban, Svájcban és Németországban, de különösen jó felidézni a budapesti Sziget, a hollandiai Lowlands és a szerbiai Exit Fesztivált, valamint azt a francia nagykoncertet, ahova külön minket hívtak meg, hogy jamaikai legendák előtt melegítsük be a közönséget. Hatalmas megtiszteltetés volt idén március 29-én a Londoni Nemzetközi Ska Fesztiválon főműsoridőben koncertezni, és már felmerült a visszatérés is. A közönségünk fantasztikus, és már külföldön is kialakult egy rajongói keménymagunk. Egy csapat például Angliából csak azért repült Budapestre tavaly novemberben, hogy meghallgassa a szimfonikus MüPa-koncertünket, de úgy tudjuk, hogy egy japán vendég arra az estére szintén miattunk utazott ilyen messzire. A június 8-i születésnapi nagykoncerttel igyekszünk megköszönni a felénk áradó szeretetet, és bízunk benne, hogy a zenekar következő tíz éve hasonlóan sikeres lesz" – tette hozzá KRSa.


ska hír paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása