2013.06.25. 15:11 – Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Skampida koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

CL134837.jpgPénteken Budapesten, a Bakelit Multi Art Centerben lép fel Kolumbia egyik legismertebb zenekara, a Skampida. A Lángoló Gitárok és a Bakelit Multi Art Center közös játékában most egy páros belépőt nyerhetsz koncertre, ha helyesen válaszolsz egy nagyon egyszerű kérdésre. A részletek és a kérdés a hajtás után.

Az 1998-ban Bogotában alakult Skampida egyike a legsikeresebb kolumbiai zenekaroknak. Fennállásuk óta több mint 14 év telt el, ám hangzásviláguk ugyanolyan változatos és nyughatatlan maradt. Az energikus rap és a zúzós punkos dobszólókat sem nélkülöző zenéjük apörgős kolumbiai ska, reggae és olyan tradicionális kolumbiai műfajok, mint a kumbia és a chapeta elegye. Első albumukat 2002-be adták ki "No Te Quedes Afuera” (Ne maradj kinn/kívül) címmel. Azóta olyan világszerte ismert előadók és zenekarok mellett léptek fel, mint The Skatalites, Molotov, Dead Kennedys, Los Pericos, White Lion, Voodoo Glow, King Chango, Lila Downs, Alicia Keys, Manu Chao vagy a Gogol Bordello. Elkötelezett rajongóik segítségével mára nem csak a Latin amerikai régióban örvendenek nagy népszerűségnek, hanem az Egyesült Királyságban is. A helyi médiumok, többek között a The New Times és a Shock Magazine a „Legjobb ska és reggae zenekar” valamint a „Legjobb élő koncert”díjával tüntették ki őket. A kérdés, amire a választ várjuk: Melyik kolumbiai városból származik a Skampida? A válaszokat csütörtökön éjfélig várjuk, péntek reggel sorsolás, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint a Bakelit Multi Art Center Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Skampida-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.


ajánló hirdetés ska koncert hír skampida



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása