2013.07.08. 13:13 – Hirdetés

Ki akar VIP vendég lenni az Exiten? - Játék, harmadik rész

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A régió egyik hagyományosan erős fesztiválja, a szerbiai Exit 2013-ban olyan előadókat hívott meg Újvidékre, mint a Thom Yorke Radiohead-vezér és Flea Red Hot Chili Peppers-basszusgitáros fémjelezte Atoms For Peace, a Bloc Party és az időközben Snoop Lionná avanzsált Snoop Dogg. Július 10 és 14 között az elektronikus zenei mezőnyt Fatboy Slim, Diplo, DJ Fresh és Eric Prydz fémjelzi, de fellép még a Prodigy is a teljes bulihangulat érdekében, akik ráadásul saját fesztivál hoznak Újvidékre. A Duna felett magasodó, gyönyörű középkori Péterváradi-erődben zajló rendezvény tizenöt színpadon több mint 500 formációt vonultat fel az Exit, egyéb kulturális programokkal kiegészülve, de környék is remek kirándulási lehetőségeket biztosít. Az idén öt naposra nyújtott fesztiválra a Lángoló Gitárokon keresztül két olvasó VIP belépőt nyerhet egy háromkörös játékban, amit alább magyarázunk el.

A szabály teljesen egyszerű: minden körben válaszolni kell egy kérdésre, amit egy Lángoló-Exit2013-Játék tárgyú emailben kell eljuttatni a jatek@langologitarok.hu címre. Aki mindhárom kérdésre helyesen válaszol, az bekerül a kalapba és ha szerencsés, akkor VIP vendégként vehet részt a szerbiai fesztiválon.

Az második kérdés: Ki fog biztosan Radiohead-dalt játszani a Péterváradi-erődben?

Az első kérdés itt, a második rész pedig itt található, ha valaki még nem válaszolt volna rá.

A nyerteseket július 9-én értesítjük!


játék fesztivál hír exit



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása