2013.07.11. 12:26 – Hirdetés

Alfa Fesztivál – Új helyszínek és nyereményjáték!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jövő hétvégén, július 18 és 20 között rendezik meg az Alfa Fesztivált várpalotai Cseri Parkerdőben, öt zenei helyszínnel, színes és érdekes programokkal vár mindenkit az Alfa Fesztivál a várpalotai Cseri parkerdőben. A koncertek mellett többek között játékok, kulturális programok, hangszerkiállítás, egészségfelmérés és élménypark is várja a látogatókat. A legolcsóbb magyar könnyűzenei fesztiválra ráadásul Magyarország területén belül mindenki féláron juthat el vonattal, sőt, a most induló kétfordulós játékunkban két páros fesztiválbérletet is nyerhettek. Részletek a hajtás után.

Számos új helyszínen ígér felhőtlen szórakozást minden látogatónak a várpalotai Alfa Fesztivál, amelyet 2013. július 18. és 20. között rendeznek meg a Cseri Parkerdőben. A nagykoncertek mellett a Monster Wigwamban akusztikus koncertek, illetve dubstep, drum n’bass és rock DJ-k várják a szórakozni vágyókat, a Jager Bar-ban kedvünkre Guitar Hero-zhatunk, vagy karaokezhatunk egy jót, esténként pedig stand up comedy-sek nevettetik meg a nagyérdeműt. A Hangmester.hu-Nemadomfel sátor jóvoltából bárki kipróbálhat professzionális hangszereket, illetve a fogyatékkal élők olyan eszközeit, mint a kerekesszék, a fehér bot, de egy vakvezető kutyára is rábízhatják magukat az érdeklődők. A programok mellett fellép a sátorban a névadó Nemadomfel együttes, a Villon Trio és Rudán Joe is. A fesztiválra a Vöröskereszt is kivonul, az ő sátrukban lehetőség lesz véradásra, de egészségfelmérést is végeznek majd munkatársaik. További újdonság még a városi játék, aminek során a 300 Ft-ért megvásárolt városlátogatói jegyre minden helyi nevezetesség meglátogatásáért cserébe egy pecsétet kaphatnak a fesztiválozók, amit a fesztivál területén sörre válthatnak. De rengeteg egyéb akcióval készülnek Várpalotán, hogy a lehető leginkább költséghatékony szórakozást biztosítsák az odalátogatók számára. A legfontosabb tudnivaló, hogy bárki, aki Magyarország területén belülről érkezik az Alfa Fesztiválra, 50%-os áron utazhat, hiszen az odafele útra megvásárolt vonatjegyére a helyszínen egy pecsétet kap, ami igazolja, hogy belépett a fesztiválra és így jegye bemutatásával hazafelé már ingyen utazhat. De nemcsak a MÁV-val érkezőknek kedveznek a szervezők, az autósokat egy 650 férőhelyes parkoló fogadja majd. Azoknak, akik pedig úgy tervezik, hogy bérletet vásárolnak, és a fesztivál területén töltik az éjszakákat, a szállásért sem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ugyanis egy elkerített, beléptető rendszeres kempingben hajthatják álomra a fejüket, három napért mindössze 500 forintos díj ellenében. Az Alfa tehát valóban a leginkább pénztárcakímélő hazai könnyűzenei fesztivál, ahol három nap alatt csaknem 80 koncertet tekinthetnek meg a zenerajongók, a legkülönbözőbb stílusokban, hiszen éppúgy képviselteti magát majd a hazai underground krémje, mint a legnagyobb élő legendák. A három színpadon fellép többek közt az Intim Torna Illegál, a Kaukázus, a Punnany Massif, a Carbonfools, a Hősök, az Anna and the Barbies, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ossian, a Kalapács, a Lord, Deák Bill Gyula, a Beatrice, a Republic és a 30. születésnapját ünneplő Auróra.  

A napijegy - ami kizárólag a helyszínen kapható majd - 2499 forintba kerül. A háromnapos bérlet ára elővételben 5990, helyszínen 6900 forint lesz.

Most pedig a jöjjön a játék első kérdése.

- A fesztivál melyik színpadán lép fel a Beatrice?

A következő kérdést hétfőn délelőtt közöljük itt, a Lángoló Gitárokon. A válaszokat jövő kedden éjfélig várjuk, a sorsolás szerdán reggel lesz, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, és a Alfa Fesztivál Facebook-oldalait, majd egy a Alfa Fesztivál-játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu-ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból. 


hír alfa fesztivál



süti beállítások módosítása