2013.08.30. 15:33 – sajó d.

Ja, hogy itt zene is szól??? - Jess Greenberg videói

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jess.gifRohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a kezében. A közepesnél kicsit jobb hangszeres képzettsége és aranyos hangja mellett azonban a legkomolyabb erényét a szívénél kell keresni.

Greenberg ugyanis nagyon tudatosan dobja ki a melleit minden feldolgozásához, ezzel konkrétan ellehetetlenítve minden heteroszexuális férfit, hogy rendesen odafigyelhessenek hol milyen akkordot fog le éppen. Én például olyan másfél percig észre sem vettem, hogy le van némítva a hangszóróm, de utána se éreztem szükségét a visszakapcsolásának.

Az esztétikailag kétségtelenül előnyős külsőnek hála Greenberget pillanatok alatt felkapták a netezők, konkrétan nincs olyan videó a Youtube-on, ahol ne a melleiről beszélnének, a Facebook-oldalát pedig elözönlötték az azonnali maszturbálásra is képes csorgó nyálú rajongók, akik a Youporn helyett is inkább Greenberg videókkal teli csatornáját pörgetik. Az AC/DC-feldolgozás konkrétan a nem fair kategória, hiszen itt még pattognak is azok a bizonyos keblek, amivel egyszerűen nem vetekedhet manapság senki, aki egy akusztikus gitárt vesz a kezébe. Tényleg, tessék csak megnézni azokat a csöcsöket. CSÖCSÖK!!!!!!!!!!!


csöcsök cicik mellek dudák keblek állítólag gitár is van valahol de nem igazán figyelek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása