2013.10.29. 12:00 – Lángoló Gitárok

Korda György Gumizsiráfot kap

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Idén már hetedszer osztja ki a Kettőnégy stábja a Gumizsiráf-díjakat a hazai rock- és metálzene legjobbjainak. Az elismerésekről a közönség a neten dönthet hat kategóriában (Az év fesztiválja, Az év zenekara, Az év klipje, Az év albuma, Az év EP-je és Az év ifjú titánja) ezen az oldalonA díjátadót október 31-én Budapesten, a Dürer Kertben tartják Halloween alkalmából. 

Az eseményre az egyébként súlyos zenét produkáló csapatok ezúttal diszkófeldolgozásokkal készülnek, ezért a szervezők ennek megfelelő öltözetet várnak el az eseményre látogató közönségtől is.

A Gumizsiráf – életműdíjat idén Korda György kapja. Az énekes a Kettőnégy blognak adott interjúiban számtalanszor tett tanúbizonyságot a metálzene melletti elkötelezettségéről, és nem mellesleg éppen a pályafutásának 55. évét ünneplő életműkoncertekkel turnézik az országban. Korda György a Gumizsiráf-díjátadón két dalt fog előadni Balázs Klárival.

A Nagyteremben többek között a következő zenekarok játszanakt: Akela, Blind Myself, Fish!, FreshFabrik, Haelo, Konyha, Subscribe, The Grenma. Az estély két ceremóniamestere a Kettőnégy műsorvezetői, Csongor Bálint Subscribe-frontember és Szujó Dani.


hír korda györgy gumizsiráf



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása