2013.11.28. 17:30 – Lángoló Gitárok

Lipi Brown és Tarantino - PASO-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paso_press.jpg

Mai premierünkben a PASO legfrissebb klipjét nézhetitek meg, amelynek főszereplője nem más, mint a banda dobosa, Lipi Brown, ami persze nem meglepő, ha tudjuk, hogy a Lipi Ride című dal is róla szól. Hogy miért, arra a zenekar énekese, KRSA válaszol a hajtás után.

„A dal ötlete onnan jött, hogy Lipi egy időben motorral járt koncertezni. Mi mentünk a kisbuszokkal, ő meg megjelent a helyszínen motorral. Egy darabig persze ez egész rendben ment, de aztán egyszer jól lerobbant és az egyik turnébusz hátuljába kellett bepakolni az egész járgányt, hogy haza tudjuk vinni... Akkor már biztos volt, hogy ebből dal lesz. A dal végén a csordavokált úgy vettük fel, hogy mindenki beszabadult a stúdióba. Végül az egyik legfinomabb verzió maradt benne, mert az elég gyorsan kiderült, hogy nem okoz gondot a zenekar tagjainak egymásra licitálni, ha artikulálatlan, hőbörgő hangokat kell hallatni. Ja és egy rekesz sör is zörög a háttérben.”

A klipben, amelyhez a zenekar a Facebookon toborzott statisztákat, komoly Tarantino-hatásokat fedezett fel szerkesztőségünk, hiszen a dolgok nem időrendi sorrendben játszódnak le, ezért érdemes többször is megnézni a Miki357 által rendezett kisfilmet, hogy összeálljon a pontos történet.

A délegyházai Tavirózsa kempingben forgatott kliphez egy ötperces werkfilm is tartozik, amelyből megtudható, mi az a tangázás, valamint hogy hogyan kell fehéregereket csibészeltetni.


premier ska hír paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása