2013.12.06. 17:15 – Lángoló Gitárok

Új klippel jelentkezik a lemezbemutató előtt a Carbovaris

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

carbovaris_.jpgAz utolsó simításokat végzi harmadik, Coral Flower című nagylemezén a Carbovaris. Az egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedő budapesti indie rock zenekar a közelmúltban mutatta be a Sand and Dust és az Automatic/Pragmatic című új dalokból álló EP-t az interneten. A csapat az előbbihez videóklipet is készített, aminek a kislemezhez hasonlóan szintén nálunk van a premierje. "A Szentendrei-sziget északi csücskén forgattuk a Sand and Dust hangulatához illő kisfilmet. A mostanában divatos image vagy fashion video-stílusban egy hatalmas tükröt tartottunk a kezünkben, amiben egészen más táj látszik, mint a valóságban. Zeneileg és képileg is új dolgot szerettünk volna kipróbálni, és ez az izgalmas, vizuális kísérletezés tökéletesen illik a szándékainkhoz" – mondta Jamak Ármin, a Carbovaris énekese. A klip rendezője Menzkie, az operatőr pedig Bernáth Milán volt, akit sokan Cosmic Bunuelként ismernek. Nem mellesleg ő a fiatalok körében igen kultivált Turbometal motorblog rendező-operatőre.

"A harmadik albumunk hangulatában, zeneileg és a szövegekben is komolyabb, megfontoltabb, átgondoltabb, letisztultabb lesz a korábbiaknál. Az elmúlt egy évben rengeteg pozitív élmény ért minket. Két szezont végigturnéztunk a Supernem és az Esti Kornél zenekarokkal, valamint jelölést kaptunk a VIVA Comet-díjra is. A szakmai, kritikai elismerések mellett a közönség is egyre nyitottabbá vált, a koncerteken sok új rajongót szereztünk országszerte. Sokat fejlődtünk, érettebbek lettünk, és ezt szeretnénk megmutatni az új nagylemezen, aminek már a címe is kilóg a sorból. A Milos című első albumunk a basszusgitárosunk, Dani macskájáról kapta a címét, amit az A Very Milos Holiday című lemez követett.  Nem véletlen, hogy az új albumnak már a címe sem lesz macskás" - tette hozzá Jamak Ármin a következő nagylemezről szóló infókat. 
 
A Coral Flower megjelenése a jövő év elejére várható, de az új dalok nagy részét a Carbovaris december 12-én, csütörtökön már élőben is előadja lemezbemutató koncertjén az A38 állóhajón. A Noises From The Neighborhood című buliban a klasszikus funk-soul groove-okat modern elektronikával ötvöző osztrák Steaming Sattelites, valamint a magyar Battery Band is fellép. A koncertek után Puskás Peti táncoltatja meg a közönséget a The Biebers DJ-szettel. A koncertek december 12-én, csütörtökön 20.30-kor kezdődnek. Az elővételes jegyet váltók egy speciális kódot kapnak ajándékba, amellyel letölthetik a Carbovaris beharangozó kislemezét, a Sand and Dustot.

indie pop rock hír carbovaris



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása