2013.12.19. 17:00 – Hirdetés

Hétfő Reggel - Bankrupt-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mai klippremierünk a Bankrupt együttesé. A klip különlegessége, hogy van magyar és angol nyelvű változata Hétfő reggel, illetve Monday morning címmel. A címet olvasva nem nehéz kitalálni, mi is lehet a téma, hisz az a bizonyos hétfő reggel –akármennyire nem szeretjük-, mindannyiunk életében jelen van. A Suzuki viaDAL keretein belül megvalósuló klipben azonban az események nem várt fordulatot vesznek. Erről mesélt nekünk az énekes-basszusgitáros Rocco: A Hétfő reggel című számunk a nemrég megjelent Nem maradsz egyedül EP legnagyobb slágere. Talán a Clash London Calling-korszakához áll legközelebb zeneileg, próbáltunk kicsit elszakadni a tőlünk megszokott Ramones-vonaltól. Mivel az EP a magyar mellett angol változatban is megjelent, most a klip is két verzióban jött ki."

"Amennyire hétköznapi dolgokról szól a szám, annyira szokatlan fordulatot vesz a klip a közepétől, a pandamedvét kergető megvadult cheerleader lányok például biztos örökre beleégnek majd a nézők retinájába. A pandát egyébként egyenesen Kínából rendeltük, a tökéletes cheerleader lányokat pedig csak többhónapos netes kutatómunka után sikerült beazonosítani, innentől viszont már gyorsan összeállt a szereplőgárda a zenekar haveri köréből. Mert nekünk olyan jó fej haverjaink vannak, hogy képesek miattunk 8 órán keresztül pandajelmezben rohangálni, és hagyják magukat billentyűzettel fejbevágni és megkötözni a kedvünkért." - tette még hozzá Rocco. A helyszín amúgy a kőbányai Kackac játszóház volt, ami szintén tökéletes választásnak bizonyult.

A Suzuki viaDAL-klipekhez szokás szerint most is készült werkfilm, amely bepillantást enged a forgatás izgalmaiba, íme:


hír bankrupt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása