2013.12.20. 15:51 – Hirdetés

Öt dal, ami biztos elhangzik majd az Indoor fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mint arról már korábban hírt adtunk, új, háromnapos fesztivál debütál néhány nap múlva, a két ünnep között Budapesten, a Hungexpo területén. Az Indoor Fesztivál december 28-án indul, s a koncertek a szilvesztert megelőző napig, december 30-ig dübörögnek két színpadon, több mint harminc előadóval. A legnagyobb hazai sztárok, a Quimby, a Magna Cum Laude és Punnany Massif csak a legkiemelkedőbb nevek a számos műfajból érkező hazai fesztiválfellépők közül. Íme, néhány dal, ami tuti, hogy felhangzik majd a három napos monstre bulin.

Quimby: Kivándorló blues

Kiss Tibiék egyenesen új nagylemezük, a Kaktuszliget lemezbemutatóját viszik az Indoorra. Az új lemezen legkorábban bemutatott dala nyilván nem marad ki ez alkalommal.

Punnany Massif: Engedd el

A Punnany Massif az elmúlt években folyamatosan haladtak felfelé, idén pedig egyenesen mindet vittek - indooros koncertjük az év méltó megkoronázása lehet. Új EP-jük a Fel egyik új dalát biztos magukkal hozzák.

Magna Cum Laude: Vidéki sanzon

Mező Misiék is egy nagyrendezvényt, az éves monstre Magna Karácsonyt ágyazzák be az Indoorba. Talán nem felelőtlen jóslat azt állítani, hogy ez a dal felhangzik majd a koncerten.

Emil Rulez: Csak a piknik

Az Emil Rulez több éves szünet után tért vissza új nagylemezzel, de azóta sem koncertezi szét magát, ami azt jelenti, hogy indoor fesztiválos fellépésük különleges alkalom lesz. Bírnánk, ha ezt a számot is színpadra vinnék.

Ivan & The Parazol: Don't Wanna Die

A fiatal generáció kétségtelenül egyik legtöbbre hivatott zenekara a budapesti klubokat már szépen töltögető kvintett. Itt egy újabb szám, amellyel megmutatják, hogyan szól 2013-ban a hatvanas-hetvenes évek. Az Indooron is.


fesztivál hír indoor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása