2014.01.08. 14:00 – dankógábor

Van egy Perfect Pill-klipünk is mára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

PpCsoportkep.jpg"A Seals Broken egy tisztességes bemutatkozó anyag, lesz ez még jobb is." - ezt írtuk a Perfect Pill első ep-jéről itt, szóval, és már így alakult, akkor most bemutatjuk a klipjüket is. Ezt írják az alább látható videóról:

A sztoriról talán csak annyit mondanék, hogy többet szerettünk volna puszta imidzsklipnél, így a dalszöveg adta ötletből egy Jekyll és Hyde-szerű (Hulk és Bruce Banner, a sor tetszőlegesen folytatható) történetben kezdtünk gondolkodni és végül ez csúcsosodott ki belőle. A klip szereplői a zenekar tagjai, a tematika pedig a menekülés a mindennapokból, avagy a belső feszültségek és hasonlók, megfűszerezve némi humorral és iróniával. Megvalósításában igazi "no budget" klip, amelyben van néhány forgatási nap (köztük éjszakai forgatás, fagyoskodás, fetrengés és verekedés), és persze sok napnyi vágás és fényelés. Annyira megszerettük a csináld magad tematikáját, hogy az operatőrünk (Harangozó Vince) által barkácsolt eszközökkel dolgoztunk, például műanyagcsövekből épített fahrtsínnel és kocsival, ami simán elférne akár a shittyrigs.com-on is. A klip utolsó jelenetei a Podmaniczky utcai híres-neves (kicsit késelős hangulatú) aluljáróban készültek, a vörös fényeket az alagút lámpáira aggatott filterekkel oldottuk meg. A cél az is volt, hogy megmutassuk, nulla pénzből is érdemes nekiállni klipet forgatni, mert simán működhet (legfeljebb csak sokáig tart). Reméljük sikerült.

És akkor itt a klip:


rock hír perfect pill



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása