2014.01.20. 10:28 – Hirdetés

Zenélés és szponzoráció - A Majdnem Híres idei első klubbeszélgetése

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Korábban a cd-terjesztés jelentette a fő bevételi forrást a zenészeknek, ám azzal, hogy a fizikai hordozók forgalmazása már nem hoz releváns bevételt, máshonnan kell megteremteni a produkció működéséhez szükséges összeget. És a show-nak mennie kell, így napjainkban a zenészek már nem az aranylemez megszerzéséhez, hanem a szponzori szerződésekhez gyűjtik a rajongókat. 

Milyen útjai vannak ma Magyarországon a szponzorációnak, mire számíthatnak a zenészek egy effajta együttműködésnél és mit tegyenek, ha támogatóra van szükségük? 

Idei első klubbeszélgetésünk alkalmával mi sem megyünk el a téma mellett, az Artisjus Dal+Szerző magazin és IZÉ című sorozatára rímelve keressük a kérdésekre a válaszokat, melyekben segítségünkre lesz Karányi Dani (a Friendly Advertising reklámcég társtulajdonosa, zenész, Takács Ákos (Red Bull brand manager) és Tóth Gergő (Magneoton Live, Blind Myself). 

Ha érdekel, mit kell nyújtanod a szponzorációért cserébe, gyere el és tedd fel Te is kérdéseidet! Az IZÉ szintén e témával foglalkozó beszélgetése január 29-én hallható a Kolorban. 

Általában mindig találkozunk valahol: kocsmában, klubban, fesztiválon, suliban, sőt össze is járunk, beszélünk telefonon, mélen, fészbukon. Mégis úgy döntöttünk, rendszeressé tesszük találkozóinkat, ahova nemcsak magunkat, a Majdnem Híres Rocksuli hallgatóit, oktatóit, hanem a zeneipar dolgozóit és szimpatizánsait is várjuk. 

Majdnem Híres Rocksuli - az első akkreditált zenei menedzser képzésről bővebb infó: www.mhrs.hu, info@mhrs.hu
Helyszín: Szomszéd (Gozsdu udvar E épület, VII. Dob u. 16.)
Facebook: https://www.facebook.com/events/692036484151537/


hír majdnem híres



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása