2014.03.11. 13:53 – dankógábor

Szerintünk Bárány Attila lemezlovas csak vizsgálódott a Pirate Bayen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tök rosszindulatú ez a magyar internet. Irkálnak itt mindent csúnyát szegény Bárány Attila DJ-ről, a Magyar Lemezlovas Egyesület alelnökéről, pedig ő csak segíteni akart. Elsősorban a Stadiumxen akart lökni egyet, hogy mindenki vegye meg a formáció dalát a Beatportról. Másodsorban viszont láthatjuk, ahogy Bárány teljes erővel vizsgálja az illegális letöltős oldalakat, hogy aztán tapasztalatait megossza a Magyar Lemezlovas Egyesület ülésein. Biztos, hogy erről van szó, és nem arról, hogy ő akár egy bitet is letöltött volna ezekről a Sátántól való oldalakról. Bár  tudjuk, van az a pénz, amitől még a Pirate Bay is kifehéredik. (A témát a Subbán találtuk, a fenti jelöléseket is ők csinálták.)

 

FRISSÍTÉS: Újabb poszt Bárány Attila oldalán! Vajon a Kesh Mizuja legális mp3 lehet? Jaj, de hülye vagyok, természetesen az, megmondta Bárány a 444-nek, hogy ő úgy tölt le, ahogy csak akar.


dj hír bárány attila



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása