2014.03.17. 09:02 – dankógábor

Kylie Minogue Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

WB_Kylie_02_286[4].jpg

"Kylie Minogue ma bejelentette Kiss Me Once elnevezésű új turnéját. A koncertkörút Nagy-Britániában kezdődik majd ősszel és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a Budapest Arénában." - ezt kaptuk most sajtóanyagban, úgyhogy Kylie Minogue-rajongók most örüljenek! Az énekesnő Kiss Me Once című nagylemeze is ma kerül a boltokba, ezt akár alább is meg lehet hallgatni, illetve mutatunk egy viszonylag friss klipet is azoknak, akik inkább a művésznő látványára vágynak.

A budapesti koncertre először a hivatalos rajongó klub tagjai tudnak belépőt vásárolni március 18., reggel 9 órától. Jegyek március 20-án reggel 6 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.


pop hír kylie minogue



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása