2014.04.30. 09:00 – Gitárok

A Glastonbury fesztivál alapítója azt mondta, hogy Oasis!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Oasis_gl.jpg

Michael Eavis elkottyantott egy meglehetősen homályos információt a világ legnagyobb tanyafesztiváljának harmadik, szombati hedlinerével kapcsolatban. Állítása szerint nem az Oasis lesz az. Köszönjük! A szervezők azt már nyilvánosságra hozták, hogy a pénteki napon az Arcade Fire lesz a főhős, vasárnap pedig a Kasabian, de a szombati főzenekar kilétével kapcsolatban még nagy a titkolózás.

A Bristol Postnak adott interjújában Eavis elmondta, hogy a még titokban tartott előadó "jelenleg a világ egyik legkeresettebb zenekara", valamint  megerősítette, hogy  idén lép fel először Glastonburyben. Elmondása szerint igen elégedettek az idei felhozatallal, de javasolja, hogy várjuk meg május elejét, amikorra meglesz a teljes program, akkor fellebbentik a fátylat a titokzatos szombati fellépővel kapcsolatban is.

A pletykát az Oasis Glastonburys fellépéséről Liam Gallaghar Twitter-bejegyzése indította el, ami így szólt: "OASIS LG"

"Az Oasist meg sem kerestük. Játszottak már a fesztiválon háromszor, négyszer és nagyszerű zenekarnak tartom őket. Amikor először játszottak Glastonburyben, még nem voltak ismert banda, de már akkor is nagyon jók voltak. Nem vagyok biztos benne, hogy Noel amúgy ráér arra, hogy újra az Oasis-szal turnézzon, hiszen ha jól tudom, jelenleg saját zenekarával van elfoglalva. Ha ez mégis megtörténne, akkor az négy vagy öt év múlva lehet. - mondta el Michael Eavis


hír oasis glastonbury



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása