2014.04.30. 16:20 – -dj-

Karcolatok Ákostól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

22155_zene_w800_h600.jpeg

Talán ismert tény, hogy Ákos első szólóalbumának jubileumát többszörösen ülte meg, ugyanis egy 17 állomásos turnét csinált ennek kapcsán. Az előadás kifejezés alkalmasabb ezekre az alkalmakra, hiszen Ákos anekdotákkal dobta fel az egyébként átdolgozott, áthangszerelt dalokat. Az ünneplést ezután is folytatja az énekes, ugyanis a mai napon jelent meg a turnét megörökítő dupla CD és dupla DVD.

A dupla CD-n és dupla DVD-n, valamint digitális letöltés formátumban megjelenő anyagot a KARCOLATOK 20-koncertsorozat pécsi előadásain rögzítették. A Kodály Központban elhangzott koncert teljes anyaga szerepel a dupla CD-n és a dupla DVD első korongján. A DVD másik lemezén Lévai Balázs rendező Örök átutazó című dokumentumfilmje, valamint a KARCOLATOK albumhoz kapcsolódó összes régi és új klip szerepel, emellett exkluzív tartalomként a TEST lemezbemutató koncertjének idén húszéves koncertfelvétele, amelyet 1994. április 30-án rögzítettek a Budapest Sportcsarnokban.

A rajongóknak fontos infó lehet, hogy idén Magyarországon már senki sem mehet Ákos-koncertre, ugyanis az énekes csak külföldi fellépéseket tervez, többek között Londonban és Rómában. Ákos idei terveiről május végén fog nagyobb bejelentést tenni, egy már a rajongók által jól ismert jubileumi dátum környékén.




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása