2014.05.13. 09:49 – Lángoló Gitárok

Fuss és zenélj a beteg gyerekekért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kiscsillag.jpg

A Kiscsillag zenekar tavalyi sikeres maratonfutása és adománygyűjtése után idén több hazai zenekar is összefogott, hogy június 15-én - sok más adománygyűjtővel együtt – futásukkal a súlyosan beteg gyermekek gyógyulását segítő Bátor Tábort támogassák.

Subscribe, Fish!, Leander Rising, Magashegyi Underground, Ivan and the Parazol – ők már mind igent mondtak az adománygyűjtő kihívásra, azaz a fejenkénti 7 km-es táv lefutására. Csatlakozz te is a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközösségéhez, az Élménykülönítmény csapatához, hogy a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó esemény keretében adománygyűjtő futással hívd fel a figyelmet a súlyosan beteg gyermekek támogatására. 

Amennyiben zenekarod van és szívesen részt vennél a futással egybekötött adománygyűjtésben, valamint fellépnél a fenti zenekarokkal közös színpadon, tájékozódj a részletekről a www.rockyourself.hu oldalon és nevezz be az akcióba a fesztival@rockyourself.hu címen.

Ha rajongóként, támogatóként segítenél a beteg gyerekek élményterápiás kezelésében, támogasd valamelyik futó zenekart adományoddal a www.elmenykulonitmeny.hu/fesztival oldalon és töltsd együtt ezt a fergetegesnek ígérkező napot a futókkal, zenészekkel, adományozókkal.

EK_futas.jpg


hír jótékonyság futás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása