2014.05.14. 16:12 – dankógábor

Tavasztól őszig tart majd a Nagyon Balaton

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Majdnem sokkot kaptam, amikor megláttam a az Akvárium színpadát a Nagyon Balaton sajtótájékoztatón. Nem kevesebb, mint húsz ember várt arra, hogy elmondhassa mire számíthatunk majd a tavaly elindított rendezvény idei programjaiban. Szerencsére a legtöbben visszafogták a mondandójukat, még a két ötletgazda-főszervező, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán sem beszélt sokat, de is így maratoni lett a sajtóesemény. Ez a poszt most nem lesz az, összefoglalom csak a lényeget (a ránk vonatkozó zenét), a többit pedig ide kattintva lehet olvasgatni.

Szóval. Múltkor csak pár napos volt a Nagyon Balaton, idén már tavasszal elkezdődik, és őszig tart. Rengeteg program várja a Balatonra tévedőket, úgy mint sport, családi, művészeti és zenei. Utóbbi úgy indul, hogy június 6-án a Csík zenekar, Szántód és Tihany között félúton, két összekapcsolt kompon ad majd koncertet. Tavaly LGT volt jelen az eseményen a nagy öregek közül, idén az Omega adja majd elő az Oratóriumát, Siófokon, augusztus 8-án. Lesz megint Strand fesztivál a Petőfi Rádióval közösen szervezve, illetve lesz B My Lake is az elektronikus zenét kedvelőknek. Ja, meg természetesen a Balaton Soundot is ide lehet sorolni, hiszen ez is a tó partján van az adott időszakban.

Na, röviden ennyi, itt tényleg sokat lehet olvasni róla.


fesztivál hír nagyon balaton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása