2014.05.29. 13:29 – Gitárok

A Jurijnak vége van. Na nem úgy

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jurij2014k.jpg

Magyarország első és egyetlen szocrock zenekara, a Jurij az év második felére tervezi az új nagylemeze megjelenését, ám a készülő album két dalát már áprilisban bemutatta egy EP-n. A címadó Vége van, illetve a Biciklik és buldózerek digitálisan és vinyl lemezen is megjelent a zenekar saját kiadója, a Launching Gagarin Records & Management gondozásában. A Vége van című számhoz most elkészült a videoklip is. Ez látható alább a psoztban.

"A dal egy szakítás történetét dolgozza fel, amihez egy házibuliban forgattunk Hencz Péter irányításával. Az alapötletet ő hozta, mi pedig annyit kértünk, hogy legyen pozitív vége a klipnek, mert a szöveg azt sugallja, hogy a fájdalom ellenére van remény egy új kapcsolatra. A forgatás jó hangulatban zajlott, de elég megterhelő volt, mert este hattól másnap reggel hétig egyfolytában dolgoztunk. A lakásomban kezdődtek a felvételek, a napfelkelte pedig a Gellérthegyen ért minket, de forgattunk az Erzsébet hídon és a rakparton is" – mondta Sándor Dániel, a Jurij dobosa.

A közönség legközelebb június 12-én, csütörtökön hallhatja élőben a zenekart a budapesti A38 tetőteraszán. A Jurij előadja a Vége van című kislemez dalait, valamint az ősszel megjelenő album több szerzeményét, és természetesen a régebbi dalai. A koncert különlegessége, hogy mivel aznap kezdődik a labdarúgó világbajnokság, a másfél órás buli után a zenekar közös meccsnézésre hívja a közönséget. 


premier pop rock hír jurij



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása