2014.06.09. 12:18 – dankógábor

Kyuss helyett itt a Green Machine EP-je

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

GM_Panorama1.jpg

Nem vagyok oda a tribute zenekarokért. Eszembe sem jutna elmenni akár csak egy ilyen koncertre sem. Van azonban néha olyan, amikor egy zenekar elkezd az imádott csapat stílusában saját zenét szerezni, és ez jó lesz. Ilyen például a Airbourne is az AC/DC-mániájával, de amíg az ausztrálok nem szeretnek a hasonlóságról beszélni, addig a magyar Green Machine egyáltalán nem sunnyogja el, hogy ők odáig vannak a Kyussért. Meg is mutatjuk miért!

Az In This Storm egy igazi Black Sabbath-szellemidézésnek is elmenne. Gary Moore öccsének például ez lett a kedvenc dala a lemezről. A Fuzzland egy mókás még soha nem hallott dallamvilággal íródott rock and roll. A One Inch Man II. minden Kyuss-szimpatizánsnak sokat mond, de aki nem ismeri az első részt az is jól fog szórakozni. A negyedik dal egy vonulós stoner nóta lett a Two címet viseli.

- ezt írja  csapat jellemzésnek a dalokról, amik amúgy nem egy az egyben másolják a Kyusst, csupán ihletforrásként használják a sivatagi zenekart.

Büszkék lehetnek a dalokra a srácok, igen húzós lett ez az első anyag. Gratulálok nekik!

– ezt meg John Garcia, a Kyuss énekese mondja, akinek szólólemezén az a Kocsándi Miklós gitározik, aki a Green Machine-nek is tagja.

Lemezbemutató június 28-án, a Showbarlangban, ahol a Godgiven,Boddah és a Powertrip lesznek a Green Machine vendégei.


rock hír stoner kyuss green machine



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása