2014.06.11. 10:32 – dankógábor

Hallgass Led Zeppelin-ritkaságokat!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nehéz nem azt gondolni, hogy a Led Zeppelin körüli adok kapok nem az első három lemez újrakiadását hivatott promótálni. Mióta múlt héten megjelentek a remasterizált, bónuszolt albumok, azóta sem Jimmy Page, sem Robert Plant nem mondja, hogy a másikon múlna egy újjáalakulás, turné ilyesmi. Majd akkor megint fellángol a dolog, mikor jön a következő három lemez újrakiadása. Akkor majd rettenetesen közel kerül egy újabb koncert lehetősége, nem a Glastonbury veti fel, hanem a Knebworth, de aztán Plant lefújja, Page felháborodik, az énekes meg ártatlanul nyilatkozza majd, hogy dehát ő ráér, nem is érti mit hisztizik a gitáros. A lényeg az egészben, hogy itt vannak megint a sorlemezek, sokféle formátumban, a fanatikusok pedig örülhetnek, hogy hivatalosan is birtokolhatnak jó pár ritkaságot. Ezeket mutatjuk most meg itt alább.

Az első lemez bónuszaihoz sok magyarázat nem kell. Egy komplett koncertet csaptak hozzá, amit 1969-ben rögzítettek Párizsban:

A második lemez bónuszai között leginkább alternatív verziók vannak, illetve egy igazi ritkaság, ami hivatalosan még soha nem jelent meg, a La La című instrumentális dal.

A hármas album bónuszlemezének alternatív verziói között viszont már három eddig hivatalosan nem hallott dal is van. Ezek a Bathroom Sound, a Jennings Farm Blues és a Key to the Highway/Trouble in Mind.


rock hír led zeppelin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása