2014.06.13. 10:22 – Hirdetés

Még két hét a Megyer Campig

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Két hét múlva már nyitva állnak a kapuk a fesztivállátogatók előtt, kezdődik az idei Megyer Camp fesztivál. A fesztivál szervezői, illetve a különleges környezetben fekvő település várja a már visszatérő látogatókat, de azokat is, akik idén először döntenek úgy, hogy a Balaton­felvidéki fesztivált választják június végén maguknak.

Megéri, hisz a magyar zenei élet legjava – többek között a Road, a Fish! és a Kowalsky meg a Vega – fellép a fesztiválon, ezek mellett lesznek a már hagyományosnak mondható Pajta­akusztikus koncertek is. Június 25-én, a Nulladik napon pedig visszautazhatunk 1046-ba, a Vazul Vére című történelmi rockopera első nyilvános bemutatkozásának köszönhetően. Silló Sándor rendezésében, kilenc ismert énekes, táncosok, színészek és baranta harcosok segítségével elevenedik meg a vetített háttér előtt történelmünk egyik kevéssé ismert szelete. 

Akit azonban nemcsak a zene érdekel, annak ott a Magyar Kult Film Feszt, a főzőverseny vagy Balaton-felvidéki bringatúra – tehát minden, ami izgalmas és érdekes a fesztiválozóknak – és családoknak is – a nyár közepén. 

Vasárnapig lehet még az akciós bérleteket megvásárolni, ennek ára csak 5.500 Ft, megrendelhető az alábbi linken:

www.megyer.eoldal.hu/eshop

Részletes program, információk a fesztivál honlapján, illetve Facebook-­oldalán:

www.megyercamp.hu

www.facebook.com/MegyerCamp


fesztivál hír megyer camp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása