2014.06.30. 14:34 – Gitárok

Eddie Vedder egy rajongó cipőjéből ivott bort a színpadon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Pearl Jam énekese, Eddie Vedder gondolt egyet, és stockholmi koncertjükön ivott egy kis bort az egyik rajongója cipőjéből. Ez már majdnem olyan durva, mint mikor Mike Patton öt éve lenyelte a színpadra feldobott tornacipő fűzőjét a Szigeten, de azért még van hova fejlődni. Természetesen videót is csináltak az esetről, a poszt végén megnézhetitek!

Az egész azzal kezdődött, hogy a mit sem sejtő rajongólány egy transzparensen kérte az énekest, hogy dedikálja a cipőjét. Vedder eleinte nem tűnt túl lelkesnek, de aztán a közönség unszolására csak feldobatta őket a színpadra. Még húzta egy kicsit a dolgot, aztán egy szám után végül csak aláírta az egyiket, és visszaküldte egy üveg borral együtt a csajnak. Ezután jött a nagy ötlet: a másik cipőbe öntött egy kis bort, majd meg is itta a színpadon. Mindezzel a bizalmát akarta kifejezni a rajongó felé. Szóval nem tudjuk milyen lehetett a cipő állapota.

Egyébként mi is voltunk nemrég Pearl Jamen, a fenti kép azon a bécsi koncerten készült.


rock hír pearl jam



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása