2014.07.09. 10:30 – Hirdetés

Romengo és Dresch Mihály ma este a Zenés Állatkerti Estéken

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Romengo foto2. Foto. Farkas András.jpg

Akit érdekel a folk/világzene, annak érdemes a Fővárosi Állatkert felé venni az irányt ma este. Az idén 10 éves Romengo zenekar egy különleges koncerttel jelentkezik a Zenés Állatkerti Esték rendezénysorozat keretében. Részletek a hajtás után.

A Rostás Mihály „Mazsi” által vezetett együttes nemrég érkezett haza hollandiai és franciaországi koncertjükről; idén számos külföldi fellépés mellett sikert sikerre halmoznak: februárban a Gryllus kiadónál megjelent Nagyecsed-Budapest c. lemezük nemzetközi viszonylatban a legjobb hazai világzenei album lett májusban – a nemzetközi lista 8. helyezettjeként, és júniusban is a kiemelt 20-as listán maradt. Július 9-én este fél kilenctől az Állatkertben az új lemezről is játszanak majd, vendégük Dresch Mihály lesz; az együttes énekesnője, Lakatos Mónika új – szokatlan - dallal készül, és további különleges zenei meglepetések várhatók!

A Gryllus kiadónál februárban megjelent Nagyecsed - Budapest c. albumuk májusban felkerült a 24 európai országból származó mintegy 50 világzenei szakember szavazatai alapján összeállított, rangos World Music Charts Europe világzenei toplista 8. helyére, és még május hónapban is a top 20-ban szerepel

Július 9-ére a fővárosi Állatkert szerdai Zenés Állatkerti Esték sorozatának meghívására az együttes világhírű hangja, Lakatos Mónika egy tőle nem megszokott dallal készül. Vendégük lesz a lemezen is szereplő zenésztárs, Dresch Mihály, valamint egy rendhagyó meghívott: a 3 éves Balogh Brájen, akit az internetezők a youtube videómegosztásokból ismerhetnek.

További információk:

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/424688911006541/?fref=ts

Zenés állatkerti esték: http://www.zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/koncertek


ajánló program Dresch Mihály Romengo Zenés Állatkerti Esték



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása