2014.07.14. 15:27 – m.adi

Hamarosan új lemezt készíthet a Radiohead

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Úgy néz ki, a Radiohead nemsokára új albumon fog dolgozni. Legalábbis Jonny Greenwood gitáros azt mondta a BBC-nek, hogy szeptemberben elkezdenek együtt zenélni és próbálni, aztán majd meglátják, hogy hangzanak együtt.

Az utóbbi időben a Radiohead szünetet tartott, de a tagok külön-külön nem tétlenkedtek addig sem. Greenwood elsősorban filmzenéket szerzett, többek között olyan alkotásokhoz, mint a Vérző Olaj vagy a Philip Seymour Hoffmann-os The Master, míg Thom Yorke főleg az Atoms for Peace-szel foglalkozott. Philip Selway dobos pedig második szólóalbumán dolgozott mostanában, amit októberben készül megjelentetni. Ha új lemez is lesz a próbákból, az már a kilencedik lesz a bandától a 2011-es King of Limbs után. Aztán persze ki tudja, Greenwood tavaly februárban is szinte ugyanezt nyilatkozta, mint most.


hír radiohead



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása