2014.07.15. 11:50 – Hirdetés

Mától EFOTT Miskolctapolcán!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

efott_tarsasjatek_2014.jpgMa délután kezdetét veszi az idei EFOTT Miskolctapolcán. A változatos koncertek, a sportolási lehetőségek, a kulturális és turisztikai programok mind-mind részei az év legnagyobb hallgatói bulijának, de az idei év mégis más lesz a szervezők szerint, ugyanis idén egy nagyszabású társasjáték is várja a fesztiválozókat. Részletek a hajtás után.

Kalinka_640x75px.jpg

Az EFOTT nem csak abban egyedi, hogy minden évben más helyszínen rendezi meg az év legnagyobb hallgatói buliját, hanem abban is, hogy igazán komplex élményt kínál a fesztiválozóknak. Az idei év pedig még különlegesebbnek ígérkezik, július 15-én ugyanis kezdetét veszi egy hatalmas társasjáték, amelyben minden fesztiválozó megmutathatja, mennyire bevállalós. Különböző kihívások, küldetések és kalandok várnak a játékosokra. A cél minél több Jeti lábnyom összegyűjtése, amivel a fesztiválozó nem csak magának, hanem egyetemének is dicsőséget szerezhet.

„Egy nagyon szórakoztató, színes és egyedi koncepciót dolgoztunk ki az idei nyárra. A játékosoknak Jeti lábnyomokat kell gyűjteni vagy az EFOTT helyszínei által támasztott kihívások teljesítésével, vagy a Kalandkeréken kipörgetett kalanddal, vagy a csapatokat megmozgató küldetésekkel. A legjobban teljesítő felsőoktatási intézmény elnyeri majd az EFOTT legjátékosabb csapata címet és az azt jelképező Vándorjeti Kupát. E mellett a legjobban teljesítő fesztiválozó jövő évi hetijegyet és páros hétvégi wellness pihenést nyer Ausztriába, a Rauch jóvoltából, hogy kipihenje a fesztivál fáradalmait. Egy biztos, hogy igazán játékos, kalandokkal teli hét vár ránk. Mindenkit arra buzdítok, hogy játsszon velünk.” – mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, aki hozzátette, jelentkezni az EFOTT társasjátékra a fesztivál Facebook oldalán, illetve a helyszínen az EFOTT Játszótér Kalandkerekénél lehet.

A társasjáték különböző kihívásait a szponzori, turisztikai, sportos és civil aktivitások alkotják. A bátrabbak azonban nem állnak meg itt, hiszen a kalandkerék igazán bevállalós feladatokat tartogat, amelyek teljesítésére 24 órája van a játékos fesztiválozóknak. E mellett az EFOTT Játszóterén a Dodgem, a ROBUR Soundsystem (oldtimer busz, kortárs underground művészeti helyszín), a BeOffline Balance Park, a Nemzeti Sörpingpong Liga és a Gold Sprint is újabb programokat kínál.

Egy nap tetszőleges mennyiségű kaland és kihívás teljesíthető. Játssz nagyban!

További információ: http://www.efott.hu/programok/tarsasjatek#content

Facebook-os jelentkezés: https://www.facebook.com/efott/app_144928958865352


ajánló program társasjáték EFOTT



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása