2014.07.16. 16:53 – m.adi

Nálunk láthattok videókat a Bohemian Betyars európai turnéjáról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy hónapos külföldi túrára indul a Bohemian Betyars Franciaországon, Svájcon és Spanyolországon keresztül. A kezdő- és a végpont is Nizza, a köztes állomásokon pedig fesztiválok, klubkoncertek, és utcazenélések szerepelnek. A túráról a hamarosan Berlinbe költöző zenekar rövid videókkal fog tudósítani, amik nálunk lesznek láthatóak.

Nizzában utcazenéléssel kezd az együttes, majd színpadra lép az Ibiza Roots fesztiválon, de a spanyol szigeten klubkoncertet is ad. Barcelonában szintén klubkoncertek következnek, majd fellép a banda Madridban és Segoviában is. A hónap végén jön az Iboga fesztivál, amit már múltkori interjúnkban is megemlítettek a tagok. Az út augusztus elején zárul, előbb Genfben utcazenélnek a srácok, majd Limansban következik a Cirque fesztivál, utolsó állomásként pedig ismét Nizzába mennek. Az üres napokon sem csak strandolni fognak a zenekar tagjai, ahogy Palágyi Máté frontember mondja: “Természetesen minden szabadnap kimegyünk az utcára zenélni”, és hogy ez miért hasznos, arról meg így nyilatkozik: „több helyen, ahol tavaly utcazenéltünk, most már “rendes” koncertünk lesz”. Az A38-on tartott szülinapi koncertjüket látva ez persze nem is csoda. Így nyárra elég jól hangzik ez a túra, gondolom ti is szívesen lennétek a betyárok helyében, de ha otthon maradtok, a turnén készülő videók akkor is átadhatnak valamit a kinti hangulatból.         


bohemian betyars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása