2014.07.22. 16:02 – Hirdetés

Jónás Vera Experiment ma este a Gozsdu Manó Klubban!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

JVE_1.jpg

Jónás Vera énekes, dalszerző, gitáros. Két éve alakított zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel tavaly ősszel teltház előtt mutatta be első, GAME című albumát a budapesti Trafóban, idén először pedig ma este lép fel a Gozsdu Manó Klubban, ahová a mai esős időjárás után került át a rendezvény az eredeti helyszín, a Kobuci Kert helyett. Ajánló a hajtás után!

Vera zenéjét hallgatva egy olyan eredeti jelenséggel nézünk szembe, amelyre érdemes figyelnünk! Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a 13. Independent Music Awardson két kategóriában is jelölték a Jónás Vera Experimentet. Bemutatkozó albuma, a Moldvai Márk producer zenei vezetésével készült GAME
a legjobb kortárs album kategóriájában, míg a What would they do?! című dal Spoken Word kategóriában kapott jelölést a versenyen. Emellett Cold Fire című dalát 2014-ben a Megdönteni Hajnal Tímeát című film betétdalának választották.

Vera többéves zenei múltját és karrierjét a London Centre for Contemporary Music Schoolban 2012-ben szerzett diplomájával erősítette meg. Évek óta Londonban és Budapesten él és alkot, mindkét városban sokat koncertezik zenekaraival. 2012 őszén beválogatták aközé a harminckét fiatal zenész közé, akik részt vehettek az Amerikai Külügyminisztérium által támogatott OneBeat programban, mely keretén belül egy kéthetes floridai műhelymunkát követően tizenhat állomásos turnéra indultak az Amerikai Egyesült Államok keleti partvidékén, melyet egy fergeteges koncerttel zártak New Yorkban. A tavaszi teltházas, bombasztikusan sikeredett MÜPA nagykoncert után, amelyet a zenekar az MR2 Akusztik+ sorozat keretében adott, a Jónás Vera Experiment idén nyáron először lép fel Budapesten, a Kobuci Kert HELYETT a Gozsdu Manó Klubban. A koncert este 9 órakor kezdődik.

A zenekar tagjai:
Jónás Vera – ének, gitár, élő elektronika
Fenyvesi Márton - gitár
Csizmás András – nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/303794929745025/?fref=ts


programajánló kobuci kert jónás Vera experiment



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása