2014.07.22. 14:22 – Szponzorált Tartalom

Lehet, hogy Ákos a zenetesód?

Találkozz kedvenc zenekaraiddal és nyerj járos jegyet a Strand Fesztiválra!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Telekom_Spotify_Zeneteso_fb_engagement_1200x627_hosok_v2.jpg

Új programot indít a zenerajongók számára a Telekom. A Zenetesó alkalmazásban mindenki összeállíthatja saját egyedi zenei naplóját, majd miután ezt megtette, megtalálhatja a zenetesóit, akiket ugyanezekhez a számokhoz kötnek meghatározó emlékek. Ráadásul híres zenészek is lehetnek a zenetesóitok, akikkel találkozási lehetőséget nyerhettek, ha kipróbáljátok ti is az alkalmazást.

Telekom_SPOTify_zeneteso_banner_langologitarok_Akos_900x166_v1_1.gif

A koncepció egyébként szerintem tök jó ötlet, hiszen aki szereti a zenét, annak sokszor jut eszébe egy-egy számról valamilyen emlék. Emlékszik mondjuk arra, hogy mit hallgatott agyon akkor, mikor megismerte a szerelmét, mi volt a legjobb szám élete koncertjén, vagy mire bulizott a legnagyobbat a szalagavató afterpartyn. Nekem általában egy-egy nyárhoz kötődnek nagyon szorosan bizonyos számok, azokat írtam is egy darabig papíron, de persze mindenkinél máshogy van ez, pont múltkor beszélgettem egy haverommal erről, akinél meg általában a vizsgaidőszakoknak van saját dala.

A számunkra sokat jelentő számokat a Zenetesó alkalmazásban a Spotify kínálatából lehet kiválasztani. Ezután meg kell adni, hogy milyen élmény kapcsán fontos az adott dal, majd be lehet taggelni azokat a személyeket, akik szintén kötődnek az emlékhez, és már kész is. Egy ilyen lista sokat elárulhat rólunk, és az alkalmazás segít olyan embereket találni, akikkel nagyon jól kijöhetünk, hiszen hasonló hullámhosszon vagyunk, ha a meghatározó zenékről van szó.

Telekom_Spotify_Zeneteso_fb_engagement_1200x627_akos_v2.jpg

A program megtetszett néhány magyar zenésznek is: Ákos, a Mary PopKids és a Hősök szintén össze fogják állítani a saját listájukat. Aki augusztus 14-ig megcsinálja a listáját, és az egyezik meg leginkább valamelyik zenészével, az a zenész zenetesójává válik, és lehetősége lesz élőben is találkozni Ákossal, vagy a zenekarok tagjaival. Ezen kívül aki regisztrál, az nyerhet 5 darab páros napijegyet a Strand Fesztiválra is. Ha van kedvetek összegyűjteni életetek fontos eseményeit, és a hozzá kapcsolódó zenéket, itt tudjátok kipróbálni a Zenetesót.


játék telekom ákos hősök mary popkids zenetesó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása